Kokemuksia Videotiivisteestä
KPA Unicon

KPA Unicon hyödyntää selitysvideoitamme myynnin työkaluna. Myynnin tueksi tarkoitetut selitysvideot ovat osa suurempaa kokonaisuutta, joka on tehty yhdessä kumppanimme Keksi Agencyn kanssa.

Haastattelimme KPA Uniconin markkinointikoordinaattori Jonna Kovasta hänen kokemuksistaan. Miten videon tekeminen sujui? Mitä sanottavaa Jonnalla on yhteistyöstä?

Kokemukset

Puhtaan energiantuotannon ratkaisuihin erikoistunut KPA Unicon tarvitsi selitysvideoita myyntinsä ja viestintänsä tueksi. Teimme heille liudan selitysvideoita yhdessä kumppanimme Keksin kanssa. 

Yhteisessä projektissamme Keksi keskittyi videoiden visuaalisuuden kehittämiseen KPA Uniconin hiljattain uudistetun brändin pohjalta. Videotiiviste puolestaan pureskeli vaikeasti ymmärrettävät energiantuotannon ratkaisut yleisesti ymmärrettäviksi videoiksi.

Miten projektit menivät? KPA Uniconin Jonna Kovanen kertoo kokemuksistaan videolla.

Markkinointikoordinaattori Jonna Kovanen kertoo kokemuksistaan videolla. 

”Meillä on yhteistyö sujunut todella hyvin, ollaan kyllä tyytyväisiä.”

Jonna Kovanen, markkinointikoordinaattori, KPA Unicon

Bag filter -suodatin puhdistaa energiantuotantolaitoksen savukaasuja. Teimme 3D-animaatiota hyödyntävän selitysvideon sen toiminnasta ja hyödyistä.

KPA Uniconin selitysvideot

Selitysvideon tarkoitus on saada katsoja oivaltamaan olennainen esimerkiksi tuotteesta, palvelusta tai innovaatiosta. Selitysvideo on hallittua ja katsojan aikaa arvostavaa viestintää, jonka teho perustuu harkitun puheen ja sitä havainnollistavan kuvan yhdistelmään.

Meille on tärkeää tehdä tällaisia laajempia projekteja yhdessä osaavan ja asialleen intohimolla omistautuneen kumppanin kanssa. Siksi Keksi Agency on pitkäaikainen kumppanimme kokonaisvaltaisissa visuaalisen viestinnän projekteissa.

Renefluid-leijupetikattila on voimalaitos, jossa polttoainetta syötetään nesteen lailla käyttäytyvään kuumaan hiekkakerrokseen. Katso videolta miten se toimii.

PlantSys-järjestelmä on suunniteltu erilaisten voimalaitosten hallintaan. Modulaarisen rakenteensa ansiosta siitä voidaan ottaa käyttöön vain ne ominaisuudet, joita laitoksella tarvitaan.

Tarvitsetko selitysvideon?

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa. Katsotaan yhdessä tarkemmin, millainen selitysvideo ratkaisisi sinun viestintähaasteesi.

Jätä yhteystietosi