Asiakaskokemusvideo

Asiakaskokemusvideolla asiakas tai yhteistyökumppani jakaa kokemuksensa yrityksestä, palvelusta tai tuotteesta. Videolle kuvattu, omilla kasvoilla ja äänellä annettu palaute on katsojalle vakuuttavampi kuin pelkkä mustavalkoinen tekstilainaus verkkosivustolla.

Keksi hyödyntää asiakaskokemusvideoita

Teemme selitysvideoita yhdessä Keksi Agencyn kanssa. KPA Uniconin kanssa tehdyn selitysvideoprojektin jälkeen keräsimme KPA Uniconin kokemukset selitysvideoiden tekemisestä sekä meidän että Keksin markkinointiin.

Mikä on asiakaskokemusvideo?

Asiakaskokemusvideolla asiakas tai yhteistyökumppani jakaa omakohtaisen kokemuksensa yhteistyöstä, palvelusta tai tuotteesta. Videolle kuvattu, omilla kasvoilla ja äänellä annettu palaute on katsojalle luotettavampi ja vakuuttavampi kuin pelkkä tekstilainaus verkkosivustolla. Katsoja pystyy myös samaistumaan videolla näkyvään henkilöön helpommin kuin pelkkään tekstiin tai kuviin.

Samaistuttavuus videon kokemuksiin voimistaa asiakkaan luottamusta: “Jos he ovat ratkaisseet vastaavan ongelman aiemmin, niin mikseivät he onnistuisi ratkaisemaan sitä myös meiltä?”.

Mitä asiakaskokemusvideolla voidaan kertoa?

Asiakaskokemusvideot voivat kertoa esimerkiksi tuotteen tai palvelun käyttökokemuksesta, tai sillä saaduista tuloksista. Kokemusvideo voi kulkea myös dokumenttielokuvan omaisesti asiakkaan matkassa aina projektin aloituksesta sen loppuun.

Useimmiten asiakaskokemusvideolla käydään läpi se, millainen kokemus yhteistyö yrityksen kanssa oli, millaisia tuloksia se toi ja miten asiakkaan elämä tai työ on muuttunut yhteistyön myötä.

Videossa voidaan haastattelun lisäksi kuvata todellisia tilanteita tai havainnollistaa vaikeita asioita animaation avulla.

Todelliset ja samaistuttavien ihmisten jakamat kokemukset kasvattavat päivä päivältä suosiotaan. Asiakaskokemusvideot ovat sitä parhaimmillaan, minkä takia niitä käytetään markkinoinnissa moniin tarkoituksiin. Niillä voidaan esimerkiksi vahvistaa brändiä, kasvattaa luottamusta ja edistää myyntiä kaatamalla ostamisen esteitä.

Kiinnostuitko asiakaskokemusvideoista?

Keskustellaan tarkemmin!

Autamme mielellämme selitysvideon hankinnassa. Konsultointimme on maksutonta eikä sido mihinkään!

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa.

Jätä yhteystietosi  Asiakaskokemusvideo voi olla myös perinteisestä poikkeava

  Asiakaskokemusvideo voi olla myös rohkeasti erilainen 

  Asiakaskokemusvideon ei tarvitse aina olla perinteinen. Esimerkiksi kunnat ja kaupungit sekä erilaiset hankkeet ovat hyödyntäneet varsin laajasti videoita, joissa asiakkaat, monessa tapauksessa asiakkaat tai yrityksen työntekijät, kertovat vapaasti kokemuksistaan esimerkiksi työskentelystä tai alueella asumisesta.

  Esimerkiksi tällä Business Tampereen kanssa tekemällämme videosarjalla neljä Tampereelle muuttanutta osaajaa kertoo tarinansa ja jakaa kokemuksiaan Tampereesta.

  Tällaisia asiakaskokemusvideoita voidaan hyödyntää esimerkiksi somemarkkinoinnissa, osana brändinrakennusta, elinvoimahankkeita tai muuta viestintää. Usein ihmisten aidot kertomukset  ja tunteet kertovat enemmän kuin esimerkiksi kirjoitettu kuvaus aiheesta.

   

  Muutamia asiakaskokemusvideoistamme

  Haluatko hyödyntää asiakaskokemuksia?

  Pyydä tarjous täyttämällä oheinen lomake tai soita suoraan meille!

  Oletko hankkimassa asiakaskokemusvideoita? Jätä meille tarjouspyyntö oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa.

  Soita Mikolle 
  +358 41 317 4977

  Soita Jonille
  +358 400 775 785

  Pyydä tarjous