Koulutusvideo

Pyydä tarjous

Mikä on Koulutusvideo?

Koulutusvideo tukee oppimistilannetta tai on itsessään kokonaisvaltainen koulutusmateriaali. Koulutusvideon tarkoituksena on, että katsoja oivaltaa tai oppii jotain uutta. Se toimii opetusvälineenä erityisesti silloin, kun viestittävä asia on monimutkainen tai siinä on useita erilaisia ulottuvuuksia, joiden suhteita halutaan havainnollistaa visuaalisesti. Opetusvideolla voi hahmottaa asioiden syy-seuraussuhteita, suhdetta suurempiin kokonaisuuksiin tai muita, jopa äärimmäisen abstrakteja logiikoita. Se sopii myös toimintatapojen opettamiseen.

koulutusvideo

Miten koulutusvideoita käytetään?

Koulutusvideo toimii niin lähiopetustilanteessa kuin etäopetuksessa muun opetusmateriaalin tukena. Koulutusvideot rakennetaan usein siten että videota voidaan katsoa osissa keskustelun tukena, tai että sen rinnalla halutaan näyttää tai havainnollistaa muita asioita, esimerkiksi näyttää miten jokin laite tai tekniikka toimii käytännössä.

Koulutusvideo voidaan toteuttaa myös itsenäiseksi materiaaliksi esimerkiksi verkkokurssin oppimateriaaliksi. Koulutusvideo korvaa diaesitykset ja muut perinteiset itseopiskelumateriaalit sitoen yhteen esimerkiksi asiantuntijan kertomuksen, visuaaliset havainnemateriaalit materiaalit ja muista opetusmetodeista poiketen myös syventävän, aihetta avaavan animaation. Tällaisella koulutusvideolla voidaan myös perehdyttää laajempia kohderyhmiä esimerkiksi ymmärtämään jonkin hankkeen merkitystä tai opastaa uuden teknologian käyttöön.

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Referenssivideoita

Pirkanmaan ELY ja Maaperakuntoon.fi jakavat maaperän kunnostuksen uusia käytäntöjä koulutusvideosarjalla.
Veronmaksajan Taloustaito kouluttaa lukijoitaan fiksumpaan talouteen piirrosvideoita hyödyntämällä.
Finnvera auttaa piirrosvideon avulla ymmärtämään vientikaupan rahoitusta.
Ilmarinen ja Barona kouluttavat työnantajia työuran tukemiseen suunniteltuun Sopiva Työ -palveluun videolla.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Jätä yhteystietosiMiksi valita meidät koulutus tekijäksi?

Koulutusvideo avaa katsojallesi jotakin erityistä, jonka kertominen ymmärrettävästi muilla keinoilla olisi hankalaa. Tässä onnistuminen vaatii videon tekijältä kokemusta oivalluttavasta videoviestinnästä. Meillä on  kyky tehdä monimutkaisesta yksinkertaista.

Onnistunut opetusvideo syntyy osaavien tekijöiden ja aiheen asiantuntijoiden, siis sinun ja kollegoidesi, sekä oivalluttavan videoviestinnän asiantuntijoiden tiiviissä yhteistyössä. Kokeneet tekijämme tulevat useista eri taustoista aina liiketoiminnasta tutkimukseen ja järjestöelämän kiemuroista taiteelliseen työhön. Kun sinun tietosi ja meidän osaamisemme yhdistetään hallitussa, havainnollistavaan videoviestintään suunnitellussa prosessissa, löydämme yhdessä viestisi todellisen ytimen.

Teemme kaikki videomme hyödyntäen useiden vuosien aikana kehitettyä, havainnollistavaan videoviestintään suunniteltua prosessia. Prosessi on asiakkaalle avoin eikä kuormita asiakastamme turhaan. Hallitun, tunnetusti toimivan prosessimme ansiosta videon hankinta on asiakkaallemme riskitöntä, sillä annamme kaikille videoillemme täyden 100% tyytyväisyystakuun.

Pyydä tarjous