Somevideo

Somevideo on sosiaalisen median kanaviin suunniteltu video. Se ottaa huomioon jokaisen eri kanavan vaatimukset ja erityispiirteet. Somevideo on erinomainen tapa erottua valtavasta sisältömassasta, joka sosiaalisessa mediassa vallitsee.

Pyydä tarjous

Somevideo

Somevideo on ensisijaisesti sosiaalisen median kanaviin suunniteltu video, joka huomioi kunkin kanavan erityispiirteen. Kilpailu katsojien huomiosta somessa on kovaa, koska yhä useampi yritys yrittää saada omaa osaansa sosiaalisen median valtavasta asiakasvirrasta. Valtavasta sisältömäärästä johtuen katsojat osaavat suodattaa harmaat ja latteat sisällöt uutisvirrastaan pois. Silti suurin osa sisällöistä menee juuri tuohon kategoriaan. Siksi se luo sinulle mahdollisuuden erottua muista.

Somevideon toteutuksessa pitää huomioida kanavan, alustan, ohjelmien ja laitteiden rajoitteet sekä mahdollisuudet. Tämä ei koske pelkästään teknisiä seikkoja vaan myös kuluttajan käyttäytymistä somessa. Somevideot ovat lyhyitä, ytimekkäitä ja niiden asiasisältö on kiteytettyä ja oivaltavaa.

somevideo

Erilaisia somevideoita käyttötarkoituksen mukaan:

  • Tuote- tai palveluvideo – Video esittelee tuotteesi tai palvelusi ja saa katsojan oivaltamaan, miksi tuote on merkittävä, miten se toimii ja miten se hyödyttää asiakastasi.
  • Somemainos – Somessa mainoksen tulee herättää katsojan mielenkiinto heti alussa, ja viestin pitää olla ytimekäs ja osua kohderyhmään tehokkaasti.
  • Somekampanja – Tehokas tapa saada viesti perille on rakentaa se kampanjan muotoon esimerkiksi postaamalla kanavillasi uusi video kerran viikossa. Kampanjalla pystyt viestimään tehokkaasti useammasta eri asiasta ja koukuttamaan seuraajiasi. Näin nostat todennäköisyyttä tuloksiin.
  • Tarinat – Some on hyvä kanava viestiä yrityksesi arjesta. Kun kerrot  yrityksesi arvoista arjen kautta, asiakkaat saavat aidon kuvan siitä, mitä yrityksessäsi tehdään ja minkä takana seisot.
  • Muistutukset – Onko yritykselläsi sesonki, kampanja tai tapahtuma käynnissä? Somen kautta muistutat asiakkaitasi ja varmistat että he tietävät siitä.
  • Kilpailut – Some on kilpailuja pullollaan, koska ne toimivat. Kilpailun pitää kuitenkin olla suunniteltu, ja sen tavoitteiden tulee nousta liiketoimintasi tarpeista. Hyvä kilpailu lisää sekä seuraajia että kassavirtaa.

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Miksi valita meidät Somevideon tekijäksi?

Suunnittelemme somevideot tarpeesi mukaan oikeaan kanavaan ja oikealle kohderyhmälle sopivaksi. Seuraamme jatkuvasti sosiaalisen median trendejä ja teknisiä vaatimuksia, jotta pystymme tuottamaan sinulle somevideon, joka tuo sinulle virtuaalipeukkujen lisäksi asetettujen tavoitteiden mukaisia tuloksia.

Kehitysvammaliitto kampanjoi somessa selkokielen tukemisen puolesta
Tregren havainnollistaa uuden sukupolven automatisoidun vesiviljelylaitteen hyötyjä animaatiolla
Assetti kertoo assetti.pron hyödyistä kiinteistöjen hallinnoinnissa tiiviillä somevideolla
Teqmine avaa animaatiolla miten tekoäly auttaa uuden idean patentoinnissa
Virtual Traveller kiteytti virtuaalimatkustuspalvelunsa tiiviillä somevideolla
St.Barley jakoi oluensa syntytarinan somevideolla

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Jätä yhteystietosi