Tehosta myyntiä selitysvideolla on julkaistu!

Joni Pohjankettu
Tehosta myyntiä selitysvideolla (2022)
Kustantaja: Videotiiviste Oy

Kirja viimein saatavilla!

Teos on ensimmäinen suomenkielinen opas selitysvideoiden hyödyntämiseen myynnissä.

Kirja pureutuu selitysvideoiden käyttämiseen myyntiputken eri vaiheiden tehostamisessa. Se esittelee 14 käytännön videoesimerkkiä aidoista kotimaisille yrityksille tehdyistä selitysvideoista.

Kirjaa on ladattavissa rajoitettu erä

E-kirja

0,00 / kirja
  • PDF-kirja
  • 14 esimerkkivideota
  • Toimitus heti
  • Rajoitettu erä veloituksetta
ILMAINEN

Pehmeäkantinen kirja

Tulossa
  • Pokkari
  • 14 esimerkkivideota (linkkeinä)
  • Toimitus postitse

Kirjoittajasta

Tehosta myyntiä selitysvideolla -kirjan on kirjoittanut Joni Pohjankettu, yksi selitysvideoiden johtavista kotimaisista asiantuntijoista.

Joni työskentelee tällä hetkellä selitysvideoihin erikoistuneen Videotiiviste Oy:n kehitysjohtajana. Aiemmissa tehtävissään hän on myynyt, suunnitellut ja toteuttanut selitysvideoita kaiken kokoisille yrityksille aina start-upeista pörssiyhtiöihin. Hänellä on kokemusta selitysvideoiden tekemisestä Suomen merkittävimmissä selitysvideotaloissa Videotiivisteellä, Tussitaikureilla ja Suomen Selitysvideoilla.

Kirjoittaja on kerännyt tietojaan selitysvideoista kohta 9 vuoden aikana – eli käytännössä lähes koko siltä ajalta, kuin selitysvideoita on aktiivisesti käytetty Suomessa. Matkalle on mahtunut selitysvideoprojekteja teollisuuden, ohjelmistojen, teknologioiden, palveluiden ja konseptien myynnistä.

Tässä kirjassa Joni jakaa kokemustaan, osaamistaan ja havaintojaan selitysvideoiden hyödyntämisestä myynnin tehostamiseen. 

Mitä kirja sisältää?

Tietoa selitysvideoista ja niiden hyödyistä

Opit perusasiat selitysvideoista. Ymmärrät formaatin paremmin osat siten hyödyntää selitysvideoita tehokkaammin myynnissäsi.

Kaksi rakennetta käytettäväksi omissa videoissa / teksteissä

Saat kaksi yleisintä selitysvideoiden rakennetta omaan käyttöösi – ja voit hyödyntää niitä myös myyntiteksteissä!

14 esimerkkiä myyntiputkeesi sovellettavaksi

Kirja esittelee 14 eri myyntiputken vaiheisiin sopivaa selitysvideota. Kaikki videot ovat oikeille asiakkaille tehtyjä videoita.

Syventävää tietoa selitysvideoiden tekemisestä

Teetpä videosi itse tai hankit ne ammattilaiselta, osaat tämän kirjan luettuasi käyttää videoita paremmin ja tehdä parempia hankintoja.

Lataa omasi nyt!

Juhlistamme kirjan julkaisua ja jaamme uutta Tehosta myyntiä selitysvideolla -kirjaa rajoitetun erän. Ole hyvä, nappaa kopio kirjasta itsellesi! 

Saat samalla hyödyllisen uutiskirjeemme – mutta ole huoleti. Emme spämmää sinua!