Tutustu erilaisiin toteutustapoihin

Selitysvideon toteutustapa on tärkeä osa haluttua kokonaisviestiä. Animaatio on parhaimmillaan esittämään asioita,  joissa liikkeellä tai asioiden yhteyksillä toisiinsa on suuri merkitys. Piirrosvideo toimii erityisesti silloin, kun halutaan osoittaa loogisia yhteyksiä tai johdatella katsojaa tiettyä ajatusrataa pitkin. Elokuvallinen selitysvideo, yhdistettynä vaikkapa animaatioon, tuo näkyväksi asioita, joita emme voi tosielämässä paljain silmin nähdä. Olemme keränneet sinulle liudan esimerkkejä erilaisista selitysvideoistamme.  Voit selata esimerkkejä myös käyttötarkoituksen mukaan.

Animaatio

Animaatio on valintasi, kun haluat kertoa yksinkertaisen viestin isolle massalle tehokkaasti tai tuskailet miten monimutkaisen kokonaisuuden voisi tiivistää kärsimättömälle katsojalle helposti pureskeltavaan muotoon.

Tutustu animaatioihimme!

Piirrosvideo

Piirrosvideo on animaatiovideo, jossa tarinan kertoja piirtää tarinaa kertomuksen tahdissa. Piirtämisen seuraaminen vangitsee katsojan mielenkiinnon ja jatkuvasti etenevä kuva pitää otteessaan. Tutustu myös kumppanimme Tussitaikureiden piirrosvideoihin!

Tutustu piirrosvideoihimme!

Elokuvallinen selitysvideo

Elokuvallinen selitysvideo on elokuvan keinoin toteutettu selitysvideo, jonka ydinviestiä tuetaan esimerkiksi animaation tai piirroksen avulla.

Elokuvallinen video toimii erityisesti, kun halutaan näyttää todellista ilmiötä tai asiaa pintaa syvemmältä.

Tutustu elokuviimme!

Me autamme!

Mietityttääkö tekniikan valinta? Tarvitsetko apua päätöksenteossa? Haluatko tarjouksen videosta?

Ota yhteyttä! Katsotaan hommaa yhdessä ja räätälöidään juuri teille sopiva selitysvideo.