Tyylit ja toteutustavat

Selitysvideon toteutustapa on tärkeä osa haluttua kokonaisviestiä. Animaatio on parhaimmillaan esittämään asioita,  joissa liikkeellä tai asioiden yhteyksillä toisiinsa on suuri merkitys. Piirrosvideo toimii erityisesti silloin, kun halutaan osoittaa loogisia yhteyksiä tai johdatella katsojaa tiettyä ajatusrataa pitkin. Elokuvallinen selitysvideo, yhdistettynä vaikkapa animaatioon, tuo näkyväksi asioita, joita emme voi tosielämässä paljain silmin nähdä. Olemme keränneet sinulle liudan esimerkkejä erilaisista selitysvideoistamme.  Voit selata esimerkkejä myös käyttötarkoituksen mukaan.

Animaatio

Animaatio on valintasi, kun haluat kertoa yksinkertaisen viestin isolle massalle tehokkaasti tai tuskailet miten monimutkaisen kokonaisuuden voisi tiivistää kärsimättömälle katsojalle helposti pureskeltavaan muotoon.

Tutustu animaatioihin

3D-animaatio

Animaatio on valintasi, kun haluat kertoa yksinkertaisen viestin isolle massalle tehokkaasti tai tuskailet miten monimutkaisen kokonaisuuden voisi tiivistää kärsimättömälle katsojalle helposti pureskeltavaan muotoon.

Tutustu 3D-animaatioihin

Piirrosvideo

Piirrosvideo on animaatiovideo, jossa tarinan kertoja piirtää tarinaa kertomuksen tahdissa. Piirtämisen seuraaminen vangitsee katsojan mielenkiinnon ja jatkuvasti etenevä kuva pitää otteessaan. 

Tutustu piirrosvideoihin

Elokuvallinen selitysvideo

Elokuvallinen selitysvideo on elokuvan keinoin toteutettu selitysvideo, jonka ydinviestiä tuetaan esimerkiksi animaation tai piirroksen avulla.

Elokuvallinen video toimii erityisesti, kun halutaan näyttää todellista ilmiötä tai asiaa pintaa syvemmältä.

Tutustu elokuvallisiin selitysvideoihin

Kaikille tyyleille soveltuvat lisäpalvelut

Saavutettava video

Jokainen selitysvideoistamme, tyylistä riippumatta, on saatavilla saavutettavana. Teemme selitysvideoita A-, AA- ja AAA-tason saavutettavuustasoilla. 

Tutustu saavutettaviin videoihin

Videosarjat

Videosarja mahdollistaa laajemman viestimisen tärkeästä asiasta. Videosarjoja tehdään monenlaisiin käyttötarkoituksiin aina yritysviestinnästä julkishallinnon tarpeisiin.

Tutustu videosarjoihin

Kiinnostuitko selitysvideoista?

Pyydä tarjous täyttämällä oheinen lomake tai soita suoraan meille!

Oletko hankkimassa selitysvideota? Jätä meille tarjouspyyntö oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa.

Tarjoamme selitysvideoita kahdessa eri laajuudessa:

Selitysvideo on tavallinen selitysvideo, joka sopii tavalliseen viestintään. Tekemisen tapa on ketterä ja suoraviivainen, johtaen nopeasti valmiiseen videoon. Selitysvideo on mahdollista saada myös pikatuotantona.

Oivallusvideo® on erikoistason selitysvideo, joka on suunniteltu vaativan viestinnän tarpeisiin. Prosessi sisältää fasilitoituja työpajoja ja useita vaiheita, joissa videon viestiä testataan erilaisin luonnoksin sekä koeyleisön avulla. Oivallusvideoissa moniammatillinen ja korkeakoulutettu tiimi työstää videosi viestiä kanssasi. Oivallusvideo on ratkaisusi erityisesti silloin, kun viestintäsi ei saa epäonnistua.

Voit valita jo tarjouspyynnössä kumpi vaihtoehdoistamme sopisi tarkoituksessi parhaiten. Jos et ole varma, autamme oikean vaihtoehdon valinnassa.

Soita Mikolle 
+358 41 317 4977

Soita Jonille
+358 400 775 785

Pyydä tarjous