Videosarjat

Aina yksi selitysvideo ei riitä. Kun kerrottavaa on paljon, kannattaa harkita videosarjaa.  Videosarjat sopivat monenlaisiin käyttötarkoituksiin myynnistä hankeviestintään. Tutustu miten asiakkaamme hyödyntävät erilaisia videosarjoja viestinnässään.

Pyydä tarjous videosarjasta

Videosarjat myyntiin ja markkinointiin

Videosarja on erinomainen työkalu myyjille ja markkinoijille. Selitysvideo oivalluttaa katsojalle olennaisen, jolloin myyjä pääsee heti keskustelemaan itse asiasta syvällisemmin tulevan asiakkaan kanssa.

Asiakkaamme KPA Unicon käyttää selitysvideosarjaamme innovatiivisten energiaratkaisujen myynnissä kansainvälisesti. Katso myös KPA Uniconin kertomus siitä, millaista kanssamme on tehdä yhteistyötä.

Pyydä tarjous videosarjasta

Videosarjat järjestöjen viestintään

Videosarja toimii erinomaisesti järjestöviestinnässä. Selitysvideo kiteyttää järjestön tavoitteiden mukaisia asioita helposti ymmärrettävään muotoon, auttaa jakamaan tietoa helposti ja on jaettavissa myös saavutettavuusdirektiivin mukaisesti.

Teimme yhdessä Vanhustyön keskusliiton kanssa kuuden videon sarjan. Kaksi videoista esittelee muistisairauden Omahoitovalmennusta ja neljä yksinäisyyttä sekä Ystäväpiiri-toimintaa.

Pyydä tarjous videosarjasta

Videosarjat opetukseen

Videoiden avulla voidaan opettaa monimutkaisiakin asioita tehokkaasti. Opetusvideosarjoja voidaan hyödyntää esimerkiksi asiakaspalvelussa, teknisen tuen apuvälineenä tai henkilökunnan opastamisessa.

Asiakkaamme Granite Devices Oy hyödyntää videosarjaa Simucube2-simulaatiolaitteen käyttäjien opastuksessa.

Pyydä tarjous videosarjasta

Videosarjat yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen

Videosarja on hyvä työkalu vaikuttamistoimintaan. Se sopii esimerkiksi valistamiseen, tiedottamiseen ja sellaisten asioiden käsittelyyn, jotka herättävät voimakkaita tunteita.

Asiakkaamme Mannerheimin Lastensuojeluliiton Helsingin yhdistyksen käyttää piirrosvideosarjaa Lapset ensin – erossakin -projektissa lasten etujen edistämiseen. Videosarja on käännetty myös englanniksi, ruotsiksi, venäjäksi, arabiaksi ja somaliksi.

Pyydä tarjous videosarjasta

Videosarjat hankeviestintään

Videosarjoja voidaan käyttää tehokkaasti pitkäaikaisten hankkeiden viestinnässä. Videosarjan avulla voidaan viestiä esimerkiksi hankkeen etenemisestä, sen tuloksista tai kouluttaa hankkeen osallistujia / sidosryhmiä.

Asiakkaamme Pirkanmaan ELY-keskuksen luotsaama, hallituksen Maaperä kuntoon! -kärkihanke hyödyntää videosarjaa pilaantuneen maan ongelmista tiedottamisessa.

Pyydä tarjous videosarjasta

Harkitsetko videosarjan hankintaa?

Pyydä tarjous lomakkeella tai soita suoraan meille!

Kiinnostavatko videosarjan mahdollisuudet? Ole yhteydessä, niin katsotaan yhdessä millainen videosarja sopisi parhaiten käyttötarkoitukseesi.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. Voit myös soittaa meille jos haluat heti keskustella asiasta tarkemmin.

Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, ja projektinkin voit aloittaa kanssamme huoletta. Kiinteän hinnoittelumme, asiakkaidemme kehuman prosessin ja aidon 100% tyytyväisyystakuun ansiosta voit aloittaa selitysvideon tekemisen tietäen, että saat varmasti haluamasi lopputuloksen sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

Soita Mikolle 
+358 41 317 4977

Soita Jonille
+358 400 775 785

Jätä yhteystietosi