Yritysvideo

Yritysvideo saa katsojan tuntemaan yrityksen sydämen sykkeen, hoksaamaan miten yrityksen arvot kytkeyvät jokapäiväiseen tekemiseen tai ymmärtämään jotakin olennaista sen toimintatavasta. Selitysvideona tehty yritysvideo luo katsojalle nopeasti ymmärryksen siitä, mistä yrityksen tai organisaation toiminnassa on kyse.

Pyydä tarjous

Metsä Fibre viestii toiminnastaan selitysvideolla

Metsä Fibre viestii toiminnastaan yhdessä tekemämme selitysvideon avulla. Yrityksen toiminnasta viestiminen onnistuu ytimekkään ja ymmärrettävän selitysvideon avulla helposti. Videon tekemisessä on ollut mukana myös yhteistyökumppanimme Keksi

Yritysvideon voi tehdä oivalluttavasti

Yritysvideo saa katsojan tuntemaan yrityksen sydämen sykkeen, hoksaamaan miten yrityksen arvot kytkeyvät jokapäiväiseen tekemiseen tai ymmärtämään jotakin olennaista sen toimintatavasta.

Yritysvideo on tavallisesti hyvin tiivis, yhden ja kahden minuutin välillä. Ytimekkääksi hiottu viesti onkin onnistuneen videon vaatimus. Tässä me olemme hyviä. Monialainen tuotantotiimimme on selkeyttänyt mitä mutkikkaimpia viestejä aina ohjelmistoyhtiön toimintastrategian visualisoinnista hienotunteiseen arvoviestintään.

Teemme kaikki videomme hyödyntäen useiden vuosien aikana kehitettyä tehokasta prosessia. Video tehdään yhdessä asiakkaan kanssa selkeissä vaiheissa: tapaamisissa ideoidaan avoimesti sisältöä, useilla luonnoksilla haetaan yhteistä näkemystä ja kommenttien avulla tarkennetaan suunnitelmaa.

Video valmistuu vaiheittain siten, että kaikki projektiin osallistujat näkevät kaikki projektin vaiheet avoimesti. Olemme kehittäneet prosessin yhdessä Tussitaikurien kanssa ja se on testattu sadoilla videoilla. Siksi videon tekeminen kanssamme on riskitöntä, sillä kaikilla videoillamme on täysi 100% tyytyväisyystakuu.

Erilaisia yritysvideoita

Selitysvideo sopii yritysvideoksi monenlaisiin tarkoituksiin.

Yritysesittely tai yrityksen tarina
Yritysesittelyvideon avulla katsoja ymmärtää nopeasti yrityksesi toiminnan ja saa hyvän kokonaiskuvan siitä, millaisesta toimijasta on kyse.

Brändivideo
Brändivideo on yritysesittelyä laajempi, usein yrityksen arvomaailmaa tai toiminnan ydintä tarkemmin kuvaava video. Se vaikuttaa erityisesti katsojan mielikuvaan yrityksestäsi ja herättää  hänelle haluttuja tunteita. Brändivideolla vaikutat mielipiteisiin, lisäät brändisi tunnettuutta ja viestit siitä, mikä organisaatiolle on tärkeää. Brändivideo tuo esiin yrityksen kasvot tehden yrityksestäsi helposti lähestyttävän.

Tuote- tai palveluvideo
Yksittäisen tuotteen tai palvelun kohdalla puhutaan tuote- ja palveluvideoista. Tutustu tuote- ja palveluvideoimme tästä.

Strategiavideo
Strategiasta viestiminen ja uuden strategian jalkauttaminen päivittäiseen toimintaan on usein haasteellista. Onnistunut strategiavideo selkeyttää ja tiivistää strategiasi ydinviestin henkilöstölle, yhteistyökumppanille tai asiakkaalle, auttaen samalla sen viemistä käytäntöön.

Haluatko selitysvideon kertomaan yrityksestäsi?

Keskustellaan tarkemmin!

Autamme mielellämme yrityksesi selitysvideon hankinnassa. Konsultointimme on maksutonta eikä sido mihinkään!

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa.

Jätä yhteystietosi  Zimple viestii yrityksestään selitysvideoilla

  Myynnin automaatioon erikoistunut Zimple Suomi viestii yrityksestään selitysvideoiden avulla. Päävideo viestii Zimplen kokonaispalvelusta Pipedriven ja Sharpsringin automaatioiden suhteen ja kaksi lyhyempää videota keskittyvät vain yhteen palveluun kerrallaan.

  Selitysvideo välittää hyödyllistä tietoa

  Selitysvideoon avulla kerrot yrityksestäsi olennaisen lyhyessä ajassa. Parhaimmillaan selitysvideo toimii yrityksesi esittelyvideona silloin, kun yrityksesi toiminnassa on jotain joka vaatii hieman hoksaamista. Selitysvideo antaa katsojan oivaltaa itse olennaisen, jättäen näin pysyvän muistijäljen yrityksestäsi.

  Useamman selitysvideon sarjat ovat erinomaisia työkaluja silloin, kun viestittävää on paljon. Selitysvideoiden avulla jo muutaman videon sarjalla voidaan kertoa varsin syvällisesti ja mieleenpainuvasti käsiteltävästä asiasta.

  Miksi valita meidät?

  Toimiva video syntyy aiheen asiantuntijoiden, siis sinun ja kollegoidesi, sekä oivalluttavan videoviestinnän asiantuntijoiden yhteistyössä.

  Kokeneet, eri alojen korkeakoulutetut tekijämme auttavat työstämään viestistä ymmärrettävän ja valitsemaan oikeat kerronnan keinot siten, että viesti tulee kuulluksi. Tekijämme tulevat useista eri taustoista aina liiketoiminnasta tutkimukseen ja järjestöelämän kiemuroista taiteelliseen työhön. Kun sinun tietosi ja meidän osaamisemme yhdistetään hallitussa, havainnollistavaan videoviestintään suunnitellussa prosessissa, saavutamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

  Teemme kaikki videomme hyödyntäen useiden vuosien aikana kehitettyjä toimivia Selitysvideo- ja Oivallusvideo-prosesseja. Tekemisen tapamme on aina avoin ja harkittu. Hallitun, tunnetusti toimivan prosessimme ansiosta videon hankinta on asiakkaallemme riskitöntä. Annamme siten kaikille videoillemme aidon tyytyväisyystakuun.

  Muutamia tekemiämme yritysvideoita

  Tarvitsetko selitysvideon yrityksellesi?

  Pyydä tarjous täyttämällä oheinen lomake tai soita suoraan meille!

  Oletko hankkimassa selitysvideota yrityksesi viestintään? Jätä meille tarjouspyyntö oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa.

  Tarjoamme selitysvideoita kahdessa eri laajuudessa:

  Selitysvideo on tavallinen selitysvideo, joka sopii tavalliseen viestintään. Tekemisen tapa on ketterä ja suoraviivainen, johtaen nopeasti valmiiseen videoon. Selitysvideo on mahdollista saada myös pikatuotantona.

  Oivallusvideo® on erikoistason selitysvideo, joka on suunniteltu vaativan viestinnän tarpeisiin. Prosessi sisältää fasilitoituja työpajoja ja useita vaiheita, joissa videon viestiä testataan erilaisin luonnoksin sekä koeyleisön avulla. Oivallusvideoissa moniammatillinen ja korkeakoulutettu tiimi työstää videosi viestiä kanssasi. Oivallusvideo on ratkaisusi erityisesti silloin, kun viestintäsi ei saa epäonnistua.

  Voit valita jo tarjouspyynnössä kumpi vaihtoehdoistamme sopisi tarkoituksessi parhaiten. Jos et ole varma, autamme oikean vaihtoehdon valinnassa.

  Soita Mikolle 
  +358 41 317 4977

  Soita Jonille
  +358 400 775 785

  Pyydä tarjous