Yritysvideo

Yritysvideon luo katsojalle nopeasti ymmärryksen siitä, mistä yrityksen tai organisaation toiminnassa on kyse.

Pyydä tarjous

Yritysvideot jakautuvat karkeasti kolmeen luokkaan

Yritysesittely tai yrityksen tarina
Yritysesittelyvideon avulla katsoja ymmärtää nopeasti yrityksesi toiminnan ja saa hyvän kokonaiskuvan siitä, millaisesta toimijasta on kyse.

Brändivideo
Brändivideo on yritysesittelyä laajempi, usein yrityksen arvomaailmaa tai toiminnan ydintä tarkemmin kuvaava video. Se vaikuttaa erityisesti katsojan mielikuvaan yrityksestäsi ja herättää  hänelle haluttuja tunteita. Brändivideolla vaikutat mielipiteisiin, lisäät brändisi tunnettuutta ja viestit siitä, mikä organisaatiolle on tärkeää. Brändivideo tuo esiin yrityksen kasvot tehden yrityksestäsi helposti lähestyttävän.

Strategiavideo
Strategiasta viestiminen ja uuden strategian jalkauttaminen päivittäiseen toimintaan on usein haasteellista. Onnistunut strategiavideo selkeyttää ja tiivistää strategiasi ydinviestin henkilöstölle, yhteistyökumppanille tai asiakkaalle, auttaen samalla sen viemistä käytäntöön.

Yritysvideo saa katsojan tuntemaan yrityksen sydämen sykkeen, hoksaamaan miten yrityksen arvot kytkeyvät jokapäiväiseen tekemiseen tai ymmärtämään jotakin olennaista sen toimintatavasta.

Yritysvideo on tavallisesti hyvin tiivis, yhden ja kahden minuutin välillä. Ytimekkääksi hiottu viesti onkin onnistuneen videon vaatimus. Tässä me olemme hyviä. Monialainen tuotantotiimimme on selkeyttänyt mitä mutkikkaimpia viestejä aina ohjelmistoyhtiön toimintastrategian visualisoinnista hienotunteiseen arvoviestintään.

Teemme kaikki videomme hyödyntäen useiden vuosien aikana kehitettyä tehokasta prosessia. Video tehdään yhdessä asiakkaan kanssa selkeissä vaiheissa: tapaamisissa ideoidaan avoimesti sisältöä, useilla luonnoksilla haetaan yhteistä näkemystä ja kommenttien avulla tarkennetaan suunnitelmaa.

Video valmistuu vaiheittain siten, että kaikki projektiin osallistujat näkevät kaikki projektin vaiheet avoimesti. Olemme kehittäneet prosessin yhdessä Tussitaikurien kanssa ja se on testattu sadoilla videoilla. Siksi videon tekeminen kanssamme on riskitöntä, sillä kaikilla videoillamme on täysi 100% tyytyväisyystakuu.

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Referenssivideoita

Viestintävirasto kertoo tehtävästään digitaalisen piirrosvideon avulla
Täsmä Työterveys kertoo toiminnastaan piirrosvideona toteutetulla
Skanska & IKEA esittelevät BoKlok-konseptin yritysanimaatiolla
ICT Standard Forum kuvaa toimintamallia yritysvideon avulla
Kunteko2020-kehittämisohjelma havainnollistaa esittelyvideolla toimintansa merkitystä laajemmassa kuvassa
ALSO avaa yritysvideolla miten kokonaisratkaisut hallitseva kumppani helpottaa yrityksen arkea.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Jätä yhteystietosi