Erotu ja viesti kuvituksella

Kuvitus

Kuvitus on erinomainen tapa jäädä katsojan mieleen. Onnistunut kuvitus havainnollistaa kokonaisuuksia ja vahvistaa mielikuvia. Videotiivisteen osaamisella haastavat ja abstraktitkin aiheet voidaan kuvittaa helpommin lähestyttäviksi. Kuvitus voi olla juuri se juju, joka saa asiakkaasi pään kääntymään ja muistamaan esitetyn asian.

Kuvitusten sisältö voi olla mitä vain. Videotiivisteen graafisilta suunnittelijoilta onnistuvat lukemattomat tyylit aina digimaalauksista 3D-kuviin. Kuvitukset suunnitellaan sopimaan monenlaisiin alustoihin, medioihin ja formaatteihin.
Lisäksi kuvituksella voidaan taklata esimerkiksi kielimuurin aiheuttamia haasteita. Myös saavutettavuuden näkökulmasta kuvitus on voimavara.

Videotiivisteeltä saat aina huippulaatuiset kuvat kiinteään hintaan ja tyytyväisyystakuulla. Teemme kuvitukset juuri sinun tyylisi ja tarpeesi mukaan. Olipa kyseessä sitten markkinointi, myynti tai ulkoinen tai sisäinen viestintä, toteutamme kuvitustarpeet haastavistakin aiheista tyylikkäästi ja laadukkaasti. Kuvitus on aina uniikki ja kertoo juuri sinun viestisi!

Ota yhteyttä

Näin kuvitus tehdään

Kuvituksen prosessi on jämäkkä ja suoraviivainen. Kaikesta huolehditaan projektin aikana – teidän ei tarvitse laatia erillisiä briiffejä tai tehdä valmisteluja ennalta.

1. Osallistutte aluksi työpajaan, jossa suunnitellaan yhdessä kuvituksen sisältö ja asioiden havainnollistaminen. 

2. Työpajan jälkeen saatte raakaluonnoksen kuvituksen asiasisällöstä sekä luonnoksen kuvituksen tyylistä kommenteille. 

3. Suunnitelmaa hiotaan kommenttikierroksilla. 

4. Kun suunnitelma sisällöstä ja tyylistä on viilattu tarvittavien kommenttikierrosten jälkeen, saatte ensimmäisen version lopullisesta kuvituksesta tarkistettavaksi. Kuvitusta hiotaan  kunnes olette tyytyväisiä.

Lopuksi kuvituksen tiedosto toimitetaan ladattavaksi erilaisissa tiedostomuodoissa.

Laajuus ja tyyli

Teemme kuvituksia eri laajuuksilla ja tyyleillä.

Kuvituksen laajuus määräytyy sen mukaan, miten suuresta ja yksityiskohtaisesta kuvituksesta on kyse. Yksittäisen artikkelin kuvituskuva eroaa usein merkittävästi esimerkiksi strategiakuvituksesta. 

Kuvituksen tyyli suunnitellaan teidän ilmeeseenne ja brändiinne sopivaksi. Meillä ei ole vakiovaihtoehtoja emmekä käytä kuvapankkimateriaaleja, vaan jokainen kuvitus tehdään täysin teille.

Voit pyytää tarjouksen kuvituksesta ja määritellä sopivan laajuuden suoraan verkkosivuiltamme. Asiakaspalvelijamme Aida auttaa sinua sopivan kokonaisuuden määrittelemisessä!