Tietopankki

Käyttötarkoitukset ja esimerkkejä

Somevideo

Somevideo on sosiaalisen mediaan suunniteltu video. Selitysvideon käyttö somessa on erinomainen tapa erottua valtavasta sisältömassasta.

Lue artikkeli

Mainosvideo

Mainosvideo myy tuotetta tai palvelua. Selitysvideon käyttäminen mainosvideona on tehokas tapa markkinoida verkossa.

Lue artikkeli

Opetusvideo

Opetusvideo opettaa esimerkiksi toimintatavoista, tuotteen tai palvelun käytöstä, tai auttaa poimimaan asiakokonaisuudesta olennaisen.

Lue artikkeli
No more posts to show

Ideoita selitysvideoiden hyödyntämiseen

Ideoita selitysvideoiden hyödyntämiseen

Videolla vauhtia joukkorahoitukseen?

Muistatko, kun koteihin tarkoitetut älykasvivalot tulivat kauppojen hyllyille? Teimme tuolloin selitysvideon Kickstarter-kampanjaan. Katso esimerkki videon hyödyntämisestä joukkorahoituksessa.

Lue artikkeli
Ideoita selitysvideoiden hyödyntämiseen

Millainen on persoonallinen tapa viestiä organisaationa?

Markkinointikirjallisuudessa, valtaosassa verkkokursseja ja melkein jokaisen markkinointigurun puheissa kehotetaan viestimään persoonallisesti. Mutta mitä se persoonallisuus oikeastaan tarkoittaa, jos viestijänä on yritys, järjestö tai esimerkiksi julkishallinnon toimija?

Lue artikkeli
No more posts to show

Tietoa toteutustavoista ja tyyleistä

Piirrosvideo

Piirrosvideo on video, jossa asia kerrotaan ja sitä havainnollistetaan piirroksin. Asiat jäsennetään katsojalle loogisessa järjestyksessä.

Lue artikkeli

Animaatio

Animaatiolla voit kertoa asiasi hauskasti ja brändisi mukaisella tavalla. Animaatio auttaa tiivistämään asian helposti pureskeltavaksi.

Lue artikkeli

3D-animaatio

3D-animaatio on valintasi, kun haluat kertoa katsojallesi jotain, jonka havainnollistamisessa kolmiulotteisuudesta on hyötyä.

Lue artikkeli

Asiakkaidemme kokemuksia

Työntekijöidemme näkemyksiä

Webinaarit

UKK: Mitä meiltä kysytään?

Usein kysyttyä selitysvideoista

Miksi uniikki selitysvideo?

Asiakkaamme ovat kysyneet usein, mitä tarkoittaa se että jokainen videoista tehdään yksilöllisesti. Projektinvetäjämme Joni kertoo syitä uniikille selitysvideolle.

Lue artikkeli