Tietopankki selitysvideoista

Käyttötarkoitukset ja esimerkkejä

Käyttötarkoitukset

Selitysvideo sisäisessä viestinnässä

Selitysvideo toimii sisäisessä viestinnässä erinomaisesti, sillä videolla asia menee koko porukalle perille – se kiinnittää huomion, esittelee asian nopeasti ja selkeästi ja jää mieleen, jonka lisäksi asia kerrotaan kaikille samalla tavalla.

Lue artikkeli
Käyttötarkoitukset

Tuotevideo

Tuotevideo on yksi yleisimmistä selitysvideon käyttötarkoituksista. Sen tarkoitus kertoa katsojalle nopeasti, mistä tuotteessa on kyse. Video avaa tuotteen ominaisuuksia ja saa katsojan oivaltamaan, miksi tuote

Lue artikkeli
Käyttötarkoitukset

Ohjelmistovideo

Ohjelmistovideo on palvelu- ja tuotevideon risteymä. Ohjelmistovideo kertoo tuotevideon tapaan sovelluksen konkreettisista ominaisuuksista, jonka lisäksi se voi avata ohjelmiston sisältämän palvelupolun havainnollisesti. Ohjelmistovideoita käytetään nykyään

Lue artikkeli
No more posts to show

Ideoita selitysvideoiden hyödyntämiseen​

Ideoita selitysvideoiden hyödyntämiseen

Videolla vauhtia joukkorahoitukseen?

Muistatko, kun koteihin tarkoitetut älykasvivalot tulivat kauppojen hyllyille? Teimme tuolloin selitysvideon Kickstarter-kampanjaan. Katso esimerkki videon hyödyntämisestä joukkorahoituksessa.

Lue artikkeli
Ideoita selitysvideoiden hyödyntämiseen

Millainen on persoonallinen tapa viestiä organisaationa?

Markkinointikirjallisuudessa, valtaosassa verkkokursseja ja melkein jokaisen markkinointigurun puheissa kehotetaan viestimään persoonallisesti. Mutta mitä se persoonallisuus oikeastaan tarkoittaa, jos viestijänä on yritys, järjestö tai esimerkiksi julkishallinnon toimija?

Lue artikkeli
No more posts to show

Tietoa toteutustavoista ja tyyleistä

Piirrosvideo

Piirrosvideo on video, jossa asia kerrotaan ja sitä havainnollistetaan piirroksin. Asiat jäsennetään katsojalle loogisessa järjestyksessä.

Lue artikkeli

Animaatio

Animaatiolla voit kertoa asiasi hauskasti ja brändisi mukaisella tavalla. Animaatio auttaa tiivistämään asian helposti pureskeltavaksi.

Lue artikkeli

3D-animaatio

3D-animaatio on valintasi, kun haluat kertoa katsojallesi jotain, jonka havainnollistamisessa kolmiulotteisuudesta on hyötyä.

Lue artikkeli

Ideoita selitysvideoiden hyödyntämiseen​

Työntekijöidemme näkemyksiä​

No more posts to show

Webinaarit ja oppaat​

Webinaarit ja oppaat

Tehosta myyntiä selitysvideolla -kirja

Joni PohjankettuTehosta myyntiä selitysvideolla (2022)Videotiiviste Oy Tehosta myyntiä selitysvideolla on ensimmäinen suomenkielinen opas selitysvideoiden hyödyntämiseen myynnissä. Kirja pureutuu selitysvideoiden käyttämiseen myyntiputken eri vaiheiden tehostamisessa. Se

Lue artikkeli

Vastauksia asiakkaidemme kysymyksiin

Usein kysyttyä selitysvideoista

Miksi Oivallusvideo tehdään työpajoissa?

Videotiivisteen Oivallusvideo tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Projektin aikana pidetään kolme yhteistä työpajaa, joista jokaisessa keskitytään videon työstämiseen eri näkökulmista. Asiakkaamme kysyvät joskus, miksi videot

Lue artikkeli
Usein kysyttyä selitysvideoista

Miksi uniikki selitysvideo?

Asiakkaamme ovat kysyneet usein, mitä tarkoittaa se että jokainen videoista tehdään yksilöllisesti. Projektinvetäjämme Joni kertoo syitä uniikille selitysvideolle.

Lue artikkeli