Piirrosvideo

Piirrosvideo on animaatiovideo, jossa tarinan kertoja piirtää tarinaa kertomuksen tahdissa. Piirtämisen seuraaminen vangitsee katsojan mielenkiinnon ja jatkuvasti etenevä kuva pitää otteessaan.

Pyydä tarjous

Mikä on piirrosvideo?

Piirrosvideo on animaatiovideo, jossa tarinan kertoja piirtää tarinaa kertomuksen tahdissa. Piirtämisen seuraaminen vangitsee katsojan mielenkiinnon ja jatkuvasti etenevä kuva pitää otteessaan.

Piirroksen vahvuus on monimutkaisen asian jäsentäminen selkeäksi loogisessa järjestyksessä, aivan kuten kertoisit asian piirtämällä sen paperille. Erityisesti syy-seuraussuhteiden ja erilaisten logiikoiden esittäminen on piirrosvideolla helppoa. Tällöin asian yksinkertainen ja maanläheinen jäsentäminen on tärkeää, jotta tuote saa alusta alkaen sille kuuluvan vastaanoton.

piirrosvideo

Mihin piirrosvideot soveltuvat?

Piirrosvideot sopivat monenlaiseen viestintään. Niitä hyödynnetään muun muuassa tutkimustulosten esittelyssä, opetusvideoina, organisaatioiden sisäisessä viestinnässä, strategiaviestinnän työkaluna, tuotteiden tai palveluiden kuvauksissa, konseptien avaamisessa ja yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa. Piirrosvideot sopivat erityisesti tilanteisiin, jossa tuote tai palvelu on monimutkainen tai konseptuaalisesti uusi.

Piirrosvideoita hyödynnetään muun muassa:

  • tutkimustulosten esittelyssä
  • opetusvideoina
  • organisaatioiden sisäisessä viestinnässä
  • strategiaviestinnän työkaluna
  • tuotteiden tai palveluiden kuvauksissa
  • konseptien avaamisessa
  • yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa

 

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Referenssivideoita

Siili Oyj visualisoi strategiansa piirrosvideoksi
Täsmä Työterveys avaa näppärää tapaa lakisääteisen työterveyshuollon järjestämiseen piirrosvideon avulla
CGIn piirrosvideo esittelee IOT Factory Dashboard -työkalun ja sen ominaisuudet
Finnvera selventää vientikaupan rahoitusta piirrosvideon avulla
Kehitysvammaisten tukiliitto hyödyntää piirrosvideoita osana vaikuttamistoimintaa
Vision+ kiteytti rahoitusmallinsa minuutin piirrosvideoksi

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa.

Jätä yhteystietosiPerinteiset tussilla piirretyt videot

Toteutamme omat piirrosvideomme hyödyntäen erilaisia digitaalisia tekniikoita. Haluamme tarjoa sinulle laajimman mahdollisen kattauksen erilaisia piirrosvideoita. Siksi teemme myös yhteistyötä Suomen johtavan piirrosvideoiden tekijän, Tussitaikurit Oy:n kanssa. Oletkin ehkä nähnyt videoita, joissa piirtäjän käsi piirtää tussilla valkotaululle tarinaa Kylli-tädin hengessä – juuri niitä ovat Tussitaikurien aidot piirrosvideot.

Jos olet kiinnostunut juuri aidosta tussilla piirretystä videosta, olet aivan oikeassa paikassa. Lähetä meille viesti, niin välitämme yhteystietosi myös Tussitaikureille. Tai vaihtoehtoisesti hyppää suoraan Tussitaikurien pakeille tästä! 

Siirry tussitaikureiden verkkosivustolle