Piirrosvideo

Piirrosvideo on selitysvideo, jossa asia kerrotaan ja sitä havainnollistetaan piirrosten avulla. Piirroksen etuna on asioiden jäsentäminen katsojalle loogisesti etenevässä järjestyksessä. Piirrosvideoita kutsutaan myös nimillä valkotauluvideo, whiteboard-video ja tussivideo.

Finnvera viestii piirrosvideolla

Finnvera kertoo tarjoamistaan lainantakauspalveluista piirrosvideon avulla. Piirrosvideo sopii erinomaisesti esimerkiksi juuri tällaiseen viestintään, jossa monitahoisesta aiheesta halutaan kertoa yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi.

Mikä on piirrosvideo?

Piirrosvideo on animaatiovideo, jossa tarinan kertoja piirtää tarinaa kertomuksen tahdissa. Piirtämisen seuraaminen vangitsee katsojan mielenkiinnon ja jatkuvasti etenevä kuva pitää otteessaan.

Piirroksen vahvuus on monimutkaisen asian jäsentäminen selkeäksi loogisessa järjestyksessä, aivan kuten kertoisit asian piirtämällä sen paperille. Erityisesti syy-seuraussuhteiden ja erilaisten logiikoiden esittäminen on piirrosvideolla helppoa. Tällöin asian yksinkertainen ja maanläheinen jäsentäminen on tärkeää, jotta tuote saa alusta alkaen sille kuuluvan vastaanoton.

Erilaisia sovelluskohteita

Piirrosvideoita hyödynnetään viestinnässä monipuolisesti. Esimerkkejä piirrosvideoiden käyttökohteista ovat muun muuaassa seuraavat

Kiinnostuitko piirrosvideoista?

Keskustellaan tarkemmin!

Autamme mielellämme selitysvideon hankinnassa. Konsultointimme on maksutonta eikä sido mihinkään!

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa.

Jätä yhteystietosi  Kehitysvammaisten Tukiliitto viestii osallisuudesta piirrosvideolla

  Mihin piirrosvideo soveltuu?

  Tukiliitto viestii osallisuudesta piirrosvideoiden avulla. Osallisuus on käsitteenä haasteellinen, eikä siitä käytävä keskustelu ole helppoa. Piirrosvideon avulla osallisuuden käsitettä voidaan avata erillisiä tekstiä tai kuvia helpommin.

  Piirrosvideot sopivatkin monenlaiseen viestintään. Niitä hyödynnetään muun muuassa tutkimustulosten esittelyssä, opetusvideoina, organisaatioiden sisäisessä viestinnässä, strategiaviestinnän työkaluna, tuotteiden tai palveluiden kuvauksissa, konseptien avaamisessa ja yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa.

  Piirrosvideot sopivat erityisesti tilanteisiin, jossa tuote tai palvelu on monimutkainen tai konseptuaalisesti uusi.

  Muutamia piirrosvideoistamme

  Perinteiset tussilla piirretyt piirrosvideot

  Toteutamme omat piirrosvideomme hyödyntäen erilaisia digitaalisia tekniikoita. Haluamme tarjoa sinulle laajimman mahdollisen kattauksen erilaisia piirrosvideoita. Siksi teemme myös yhteistyötä Suomen johtavan piirrosvideoiden tekijän, Tussitaikurit Oy:n kanssa. Oletkin ehkä nähnyt videoita, joissa piirtäjän käsi piirtää tussilla valkotaululle tarinaa Kylli-tädin hengessä – juuri niitä ovat Tussitaikurien aidot piirrosvideot.

  Jos olet kiinnostunut juuri aidosta tussilla piirretystä videosta, olet aivan oikeassa paikassa. Lähetä meille viesti, niin välitämme yhteystietosi myös Tussitaikureille. Tai vaihtoehtoisesti hyppää suoraan Tussitaikurien pakeille tästä! 

  Oletko hankkimassa piirrosvideota?

  Pyydä tarjous täyttämällä oheinen lomake tai soita suoraan meille!

  Oletko hankkimassa selitysvideota viestintään? Jätä meille tarjouspyyntö oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa.

  Tarjoamme selitysvideoita kahdessa eri laajuudessa:

  Selitysvideo on tavallinen selitysvideo, joka sopii tavalliseen viestintään. Tekemisen tapa on ketterä ja suoraviivainen, johtaen nopeasti valmiiseen videoon. Selitysvideo on mahdollista saada myös pikatuotantona.

  Oivallusvideo® on erikoistason selitysvideo, joka on suunniteltu vaativan viestinnän tarpeisiin. Prosessi sisältää fasilitoituja työpajoja ja useita vaiheita, joissa videon viestiä testataan erilaisin luonnoksin sekä koeyleisön avulla. Oivallusvideoissa moniammatillinen ja korkeakoulutettu tiimi työstää videosi viestiä kanssasi. Oivallusvideo on ratkaisusi erityisesti silloin, kun viestintäsi ei saa epäonnistua.

  Voit valita jo tarjouspyynnössä kumpi vaihtoehdoistamme sopisi tarkoituksessi parhaiten. Jos et ole varma, autamme oikean vaihtoehdon valinnassa.

  Soita Mikolle 
  +358 41 317 4977

  Soita Jonille
  +358 400 775 785

  Pyydä tarjous