Edullista viestintää Ahaa-videolla

Edullista
viestintää
Ahaa-videolla

Ahaa-video

Ahaa-video on Videotiivisteen edullisin videotuote. Sillä pääset ammattitaitoisesti toteutetun videoviestinnän makuun kustannustehokkaasti. Tiiviin, 15-30 sekunnin keston myötä Ahaa-video sopii erityisen hyvin markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan.

Ahaa-video keskittyy yleensä yhteen tai kahteen avainviestiin, jonka kertoja avaa muutaman virkkeen puheella. Puhetta havainnollistetaan selitysvideon tehokkailla keinoilla, kuten puhetta tukevalla kuvituksella, grafiikalla tai ruudulla nähtävillä tukisanoilla. Ahaa-video toteutetaan tilanteen ja tarpeen mukaan animaationa, piirrosvideona, elokuvallisella toteutuksella tai 3D-animaationa.

 

Näin video syntyy

Tiiviin kestonsa ansiosta myös Ahaa-videon tekoprosessi on sutjakkaan tehokas. Prosessiin kuuluu vain  tilaajaa valmisteleva ennakkotehtävä ja yksi työpaja, jossa video suunnitellaan ja luonnostellaan. Työpajan jälkeen luonnosta tarkennetaan tilaajan kommenteilla. Kun luonnos on valmis toteutukseen, Videotiiviste toimittaa valmiin videon noin viikossa. 

Jos viestintätarpeesi on laajemmalle kokonaisuudelle, tutustu laadukkaana piirrosvideona toteutettavaan Kiteytysvideoon tai vaativiin viestintähaasteisiin vastaavaan Oivallusvideoon.

Piirrosvideo

Piirrosvideolla kuva piirtyy esiin videon puheen tahdissa. Piirrokset ovat tavallisesti selkeitä ja pelkistettyjä, kuin kynällä piirrettyjä. Piirtämisen seuraaminen vangitsee katsojan mielenkiinnon ja katse kiinnittyy viestin kannalta tärkeimpiin asioihin

Piirrosvideot soveltuvat moneen, mutta ovat omimmillaan kun viestintä vaatii sensitiivisyyttä. Herkät aiheet, ihmisten väliset kohtaamiset ja vuorovaikutus aukeavat parhaiten piirretyllä selitysvideolla. Piirrosvideon tyyli suunnitellaan aina tarpeidesi mukaan. 

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video