Kiteytysvideolla selkeyttä arkiviestintään

Kiteytysvideolla
selkeyttä
arkiviestintään

Kiteytysvideo

Videotiivisteen Kiteytysvideo on organisaation perusviestintään suunniteltu selitysvideo, jonka avulla viestit asioista tiiviisti, selkeästi ja mieleenpainuvasti.

Kiteytysvideo sopii esimerkiksi yrityksen, palvelun, tuotteen tai tulosten esittelemiseen. Vaativiin viestintätarpeisiin, kuten muutos- tai strategiaviestintään teemme Oivallusvideoita.

Kiteytysvideomme toteutustekniikka on animoitu digitaalinen piirrosvideo. Piirrosvideo on erinomainen työkalu selitysvideolle toteutustekniikan ohjatessa katsojan huomion aina oikeaan paikkaan monimutkaisissakin asioissa.

Mikäli sinua kiinnostaa muut toteutustekniikat, tutustu
Oivallusvideoon.

Ota yhteyttä

Näin video syntyy

Kiteytysvideoprojekti aloitetaan fasilitoidulla asiasisällön työpajalla. Työpajassa syvennytään videon aiheeseen ja käydään läpi  projektin vaiheet ja aikataulutetaan projekti. Näin saat tarkan kuvan siitä miten projekti etenee.

Työpajan jälkeen laadimme teille käsikirjoitusluonnoksia kommentoitavaksi. Työstämme käsikirjoitusta kommenttienne mukaisesti. Tämän jälkeen pidämme toisen työpajan, jossa viimeistelemme käsikirjoituksen yhdessä sekä ideoimme videon tyyliä ja kuvitusta.

Seuraavassa vaiheessa saatte ehdotuksen videon tapahtumista kommentoitavaksi. Kommenttienne pohjalta laadimme videosta luonnoksen sekä ehdotuksen videon tyylistä. Hiomme suunnitelmia kommenttienne pohjalta, ja kun suunnitelmat on lukittu, aloitamme lopullisen videon tekemisen.

Lopuksi video viimeistellään kommenttienne pohjalta. Kun olette tyytyväisiä, toimitamme videon, tekstitykset ja videon kuvitukset sekä mahdolliset lisäosat ladattaviksi.

Vaihtoehtona verkkoprosessi

Voimme tehdä Kiteytysvideot hyödyntäen verkkopohjaista yhteistyötä. Olemme kehittäneet niiden tekemiseen oman, erityisesti selitysvideoille tarkoitetun työkalun, helppokäyttöisen selitysvideo.pro:n. 

Verkkopohjaisen yhteistyön ansiosta selitysvideoiden tekeminen onnistuu järjestelmällisesti, kustannustehokkaasti ja kalenteririippumattomasti. Voit osallistua videon tekemiseen yhdessä kollegoidesi kanssa silloin, kun teidän kalentereihinne sopii. Erillisiä palavereita ei välttämättä tarvita lainkaan.

Verkkoalustalla kerrot meille tarvittavat tiedot vastaamalla kysymyksiin ja tehtäviin. Lisäksi kommentoit erilaisia luonnoksia kollegoidesi kanssa oman aikataulusi mukaan. 

Projektinvetäjämme työskentelee alustalla kanssasi. Hän ohjaa prosessia ja on tavoitettavissa sekä viesteillä että puhelimitse – ja tarvittaessa järjestetään yhteinen videopalaveri. 

Piirrosvideo

Piirrosvideolla kuva piirtyy esiin videon puheen tahdissa. Piirrokset ovat tavallisesti selkeitä ja pelkistettyjä, kuin kynällä piirrettyjä. Piirtämisen seuraaminen vangitsee katsojan mielenkiinnon ja katse kiinnittyy viestin kannalta tärkeimpiin asioihin

Piirrosvideot soveltuvat moneen, mutta ovat omimmillaan kun viestintä vaatii sensitiivisyyttä. Herkät aiheet, ihmisten väliset kohtaamiset ja vuorovaikutus aukeavat parhaiten piirretyllä selitysvideolla. Piirrosvideon tyyli suunnitellaan aina tarpeidesi mukaan. 

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video