Kiteytysvideolla selkeyttä arkiviestintään

Kiteytysvideo

Videotiivisteen Kiteytysvideo on organisaation perusviestintään suunniteltu selitysvideo, jonka avulla viestit asioista tiiviisti, selkeästi ja mieleenpainuvasti. 

Kiteytysvideo sopii esimerkiksi yrityksen, palvelun, tuotteen tai tulosten esittelemiseen. Vaativiin viestintätarpeisiin, kuten muutos- tai strategiaviestintään teemme Oivallusvideoita.

Kiteytysvideoita saa piirrosvideoina ja animaatioina – molemmat vaihtoehdot sisältyvät selkeään hinnoitteluumme.  3D-animaatio, elokuva ja tekniikoiden yhdistäminen sisältyvät puolestaan Oivallusvideoon

Kiteytysvideo tehdään tehokkaalla verkkoprosessilla

Teemme Kiteytysvideot hyödyntäen verkkopohjaista yhteistyötä. Olemme kehittäneet niiden tekemiseen oman, erityisesti selitysvideoille tarkoitetun työkalun, helppokäyttöisen selitysvideo.pro:n. 

Verkkopohjaisen yhteistyön ansiosta selitysvideoiden tekeminen onnistuu järjestelmällisesti, kustannustehokkaasti ja kalenteririippumattomasti. Voit osallistua videon tekemiseen yhdessä kollegoidesi kanssa silloin, kun teidän kalentereihinne sopii. Erillisiä palavereita ei välttämättä tarvita lainkaan.

Verkkoalustalla kerrot meille tarvittavat tiedot vastaamalla kysymyksiin ja tehtäviin. Lisäksi kommentoit erilaisia luonnoksia kollegoidesi kanssa oman aikataulusi mukaan. 

Projektinvetäjämme työskentelee alustalla kanssasi. Hän ohjaa prosessia ja on tavoitettavissa sekä viesteillä että puhelimitse – ja tarvittaessa järjestetään yhteinen videopalaveri. 

Kiteytysvideo animaationa tai piirrosvideona

Kiteytysvideon saat animaationa tai piirrosvideona – molemmat vaihtoehdot sisältyvät kiinteään hinnoitteluumme.

Sinun ei tarvitse kuitenkaan päättää projektin aluksi kummalla tavalla videosi tehdään tai miltä sen pitäisi näyttää. Videon tyyli suunnitellaan yhdessä projektin aikana.

Videosta tehdään aidosti teidän näköisenne. Videomme eivät ole samasta puusta veistettyjä, vaan kuten esimerkeistämme huomaat, jokainen video on tehty alusta alkaen asiakkaamme näköiseksi.

Jos haluat hyödyntää selitysvideossasi elokuvaa, 3D-animaatiota, valokuvia tai monipuolisempaa kuvitusta, suosittelemme tutustumaan Oivallusvideoon.

Animaatio

Animaationa toteutetulla videolla asiat, esineet ja hahmot elävät ja ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Videotiivisteen animaation avulla voidaan havainnollistaa ja esitellä esimerkiksi laitteita, rakenteita, tuotteita tai palveluita. 

Kun aihe vaatii menoa ja meininkiä, on animaatio oikea valinta kiteytysvideolle. Liikkeen ja asioiden muuttumisten avulla on helppo havainnollistaa erilaisia syy-seuraussuhteita, kuten teknisiä prosesseja. Animaatiovideon tyyli suunnitellaan aina yksilöllisesti videotasi varten.

 

Play Video

Piirrosvideo

Piirrosvideolla kuva piirtyy esiin videon puheen tahdissa. Piirrokset ovat tavallisesti selkeitä ja pelkistettyjä, kuin kynällä piirrettyjä. Piirtämisen seuraaminen vangitsee katsojan mielenkiinnon ja katse kiinnittyy viestin kannalta tärkeimpiin asioihin

Piirrosvideot soveltuvat moneen, mutta ovat omimmillaan kun viestintä vaatii sensitiivisyyttä. Herkät aiheet, ihmisten väliset kohtaamiset ja vuorovaikutus aukeavat parhaiten piirretyllä selitysvideolla. Piirrosvideon tyyli suunnitellaan aina tarpeidesi mukaan. 

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video