Oivallusvideo® tavoitteelliseen viestintään

Oivallusvideo keskittyy tavoitteisiisi

Sinulla on paitsi tärkeä asia, joka tulee saada kerrotuksi videolla, niin myös tavoitteet joita varten video tehdään. Oivallusvideon prosessi on suunniteltu varmistamaan, että tavoitteesi myös täyttyvät videon osalta.

Asiasi kiteytetään Oivallusvideolle erinomaisen ja asiakkaidemme kiittelemän prosessin aikana. Tekeminen perustuu yhteistyöhön ja asian ymmärtämiseen pintaraapaisua syvemmältä. Projektin aikana keskitymme Oivallusvideolle asetettavien tavoitteiden määrittelemiseen ja ne täyttävän ratkaisun suunnitteluun. Kaikesta huolehditaan prosessimme raameissa.

Vaikka Oivallusvideo sisältää kaiken mitä tarvitaan tavoitteelliseen viestintään, on sen hinta kilpailukykyinen – ja jopa edullisempi kuin tavallisia selitysvideoita tarjoavien kilpailijoidemme kärkituotteet.

Oivallusvideoilla on Aito tyytyväisyystakuu.

Keinot valitaan tavoitteen mukaan

Emme sovi ennalta, millä tyylillä tai tavalla viestisi kerrotaan, vaan paras tapa välittää viestisi suunnitellaan yhdessä projektin aikana.

Projektin ensimmäisessä vaiheessa keskitymme asiasisällön ymmärtämiseen ja kerronnan tyylin suunnitteluun. Teemme sen yhdessä työpajan ja kommenttikierrosten kautta. Toisessa vaiheessa suunnittelemme vastaavalla tavalla sen, millä kuvallisella tyylillä ja millä teknisillä keinoilla kerromme halutun viestin mahdollisimman havainnollisesti. Päätämme yhdessä tehdäänkö video piirroksin, animaatioin, elokuvan keinoin tai useiden tapojen yhdistelmänä. Kolmannessa vaiheessa keskitymme tarkistamaan ja koeponnistamaan suunnitelmia ennen lopullisen videon tuotantoa.

Hinta on monipuolisesta suunnittelusta ja avoimista vaihtoehdoista huolimatta silti tuttuun tapaan reilu ja kiinteä, sekä lisäpalveluiden hinnat selkeästi tiedossa.

Kiinnostuitko Oivallusvideosta?

Keskustellaan tarkemmin!

Autamme mielellämme selitysvideon hankinnassa. Konsultointimme on maksutonta eikä sido mihinkään!

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa.

Jätä yhteystietosi  Ytimessä erinomainen ja kiitelty prosessi

  Prosessi, joka perustuu tunnetusti toimiviin kehitysmenetelmiin

  Jokainen Oivallusvideomme tehdään tunnettuihin lean- ja agile-menetelmiin perustuvalla ja asiakkaidemme toistuvasti kiittelemällä prosessilla. 

  Yhteistyö tapahtuu fasilitoiduissa työpajoissa ja selkeissä vaiheissa. Työpajat etenevät fasilitaattorimme johdolla. Jämäkän prosessin ansiosta riittää, että osallistut työpajoihin ja kommenttikierroksiin. Muusta huolehditaan työryhmän puolesta.

  Video valmistuu yhteistyön aikana monien kokeilujen kautta. Oivallusvideon tekemiseen kuuluu useita erilaisia testausvaiheita, joista viimeisessä video testataan koeyleisöllä ennen julkaisua.  Useat kriittiset näkökulmat, toistuva testaaminen ja raudanluja prosessi varmistavat, että saat viestisi varmasti läpi.

  Moniammatillinen korkeakoulutettu tiimi ymmärtää asiasi

  Apunasi on huipputason moniammatillinen ja korkeakoulutettu tiimi, jonka tehtävänä on varmistaa videosi ymmärrettävyys ja että videosi täyttää sille yhdessä asetetut tavoitteet.

  Tiedämme kokemuksesta, että jotkin aiheet vaativat kunnollista ymmärrystä, jotta niistä voi kertoa onnistuneesti eteenpäin. Panostamme ensin asiasi ymmärtämiseen ja haastamme myös sinua siinä, miten asiastasi kannattaisi kertoa eteenpäin. Korkeakoulutuksesta on apua tässä.

  Tekijämme tulevat monista erilaisista ammatti- ja koulutustaustoista. Työstämällä asiaa useista näkökulmista katsoen päästään vaikeassakin asiassa lopulta kansantajuisuuteen. 

  Mitä Oivallusvideoon kuuluu?

  Oivallusvideo® on aito avaimet käteen -ratkaisu selitysvideoviestintään. Sinun ei tarvitse valmistella erillistä briiffiä tai työstää itse videon materiaaleja, sillä kaikesta huolehditaan fiksun prosessimme puitteissa. Riittää, että osallistut yhteisiin tapaamisiin ja kommentoit luonnoksia erillisillä kommenttikierroksilla.

  Oivallusvideo on erinomainen ratkaisu, jos sinulla on käytettävissä vain rajallisesti aikaa selitysvideon hankintaan. Projektissamme käytetään tilaajan aikaa sitä arvostaen ja fiksujen menetelmien ansiosta aikaasi kuluukin vain alle työpäivän verran.

  Oivallusvideo®
  Tavoitteelliseen videoviestintään
  Oivallusvideo® on kehitetty erityisesti vaativaan tarpeeseen, kuten tärkeän tuotteen selittämiseen, yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen tai strategia-, muutos- ja hankeviestintään. Lopputuloksena on toimivaksi testattu ja syvällisessä yhteistyössä kiteytetty video. Asiakkaamme aikaa käytetään harkiten fiksujen työmenetelmien ja rautaisen prosessin ansiosta. Aito avaimet käteen -ratkaisu.

  Palveluun sisältyy

  Syvällinen Oivallusvideo®-prosessi
  Suomen kokeneimmat tekijät
  Moniammatillinen korkeakoulutettu tiimi
  Viestin läpimenon laadullinen mittaus
  Toteutustavan suunnittelu viestiä tukevaksi
  Animaatio | 3D-animaatio | Piirrosvideo | Elokuva | Yhdistelmät
  Kuvitukset videolta
  Tekstitykset

  Optiot

  Reaaliaikainen video
  Interaktiivinen video
  Laajennettu koeyleisötestaus

  Laatutakuu

  Kiinteä hinta?
  Päivitettävä video?
  Kotimainen vaihtoehto
  Aito tyytyväisyystakuu?
  Pyydä tarjous Oivallusvideosta
  Lisäpalvelut
  Lisäpalvelut Oivallusvideoille
  Lisäpalveluiden avulla saat videostasi irti mahdollisimman paljon. Tavallisimmat lisäpalvelumme on eriteltynä ohessa. Tarvitsetko jotain muuta? Ole yhteydessä myyjäämme.

  Versiot videosta

  Kieliversiot
  Versiot videosta
  Saavutettava video

  Muut lisäpalvelut

  Lisäkuvitukset samalla tyylillä
  Videon levityspalvelu
  Pikatuotanto?
  Tekstitykset

  Oivallusvideo kiteyttää monimutkaisen
  tiiviiksi ja ymmärrettäväksi videoksi

  Jyväskylän yliopiston Koulutuksen tutkimuslaitos viestii vertaisryhmämentorointiin liittyvästä tutkimuksesta Oivallusvideoiden avulla. Videoiden avulla tiivistetään laajojen tutkimusraporttien sisältöjä helposti omaksuttavaan muotoon. 

  Oivallusvideo avaa vaikean asian ymmärrettävästi muutamassa minuutissa

  KPA Uniconin Oivallusvideoilla avataan teknisesti monimutkaisten energiateollisuuden tuotantoratkaisujen toimintaperiaatteita animaation, 3D-animaation ja elokuvallisen ilmaisun keinoin.

  Muutamia Oivallusvideoistamme

  Oletko harkitsemassa Oivallusvideota?

  Pyydä tarjous täyttämällä oheinen lomake tai soita suoraan meille!

  Oletko hankkimassa Oivallusvideota? Jätä meille tarjouspyyntö oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa.

  Oivallusvideo® on erikoistason selitysvideo, joka on suunniteltu vaativan viestinnän tarpeisiin. Prosessi sisältää fasilitoituja työpajoja ja useita vaiheita, joissa videon viestiä testataan erilaisin luonnoksin sekä koeyleisön avulla. Oivallusvideoissa moniammatillinen ja korkeakoulutettu tiimi työstää videosi viestiä kanssasi. Oivallusvideo on ratkaisusi erityisesti silloin, kun viestintäsi ei saa epäonnistua.

  Jos taas etsit suoraviivaisempaa tai edullisempaa vaihtoehtoa, suosittelemme tutustumaan Selitysvideoomme.

  Selitysvideo on tavallinen selitysvideo, joka sopii tavalliseen viestintään. Tekemisen tapa on ketterä ja suoraviivainen, johtaen nopeasti valmiiseen videoon. Selitysvideo on mahdollista saada myös pikatuotantona.

  Voit valita jo tarjouspyynnössä kumpi vaihtoehdoistamme sopisi tarkoituksessi parhaiten. Jos et ole varma, autamme oikean vaihtoehdon valinnassa.

  Soita Mikolle 
  +358 41 317 4977

  Soita Jonille
  +358 400 775 785

  Pyydä tarjous