Animaatiovideo

Teemme selitysvideoitamme 2D- ja 3D-animaatioina. Animaatio on valintasi, kun haluat kertoa yksinkertaisen viestin isolle massalle kustannustehokkaasti. Se on avuksi myös kun tuskailet miten monimutkaisen kokonaisuuden voisi tiivistää kärsimättömälle katsojalle helposti pureskeltavaan muotoon.

Pyydä tarjous

Museoliitto viestii Kookos-kokoelmanhallintapalvelusta animaatiolla

Museoliitto viestii Kookos-kokoelmanhallintapalvelusta animaatiomme avulla. Animaationa tehty selitysvideo havainnollistaa ja kiteyttää tehokkaasti. Se saa katsojan oivaltamaan itse olennaisen. 

Animaatiovideo on ratkaisusi, kun haluat tulla ymmärretyksi

Animaatiovideo on videoviestinnän MacGyver. Se saapuu apuun temppuineen, kun haluamme kertoa yksinkertaisen viestin isolle massalle tehokkaasti, tai tuskailemme miten monimutkaisen kokonaisuuden voisi tiivistää kärsimättömälle katsojalle helposti pureskeltavaan muotoon.

Animaatiovideossa hahmot, esineet, asiat tai kaaviot heräävät henkiin selittämään ja esittämään puolestasi. Ne ilmestyvät, katoavat ja muuttuvat katsojan koukuttavalla tavalla ja kertovat halutun asian katsojalle helposti ymmärrettävässä muodossa.

Selitysvideoihimme sisältyy toteutus animaationa tai piirrosvideona. Sopivin tapa viestin kertomiseen valitaan prosessin aikana tai se voidaan lukita ennalta.

Oivallusvideoihimme sisältyvät animaation ja piirroksen lisäksi myös elokuvallinen toteutus. 3D-animaatio on myös mahdollinen.

Mihin animaatiovideoita käytetään?

Animaatiovideoita hyödynnetään jatkuvasti enemmän mitä erilaisemmissa käyttötarkoituksissa. Keräsimme katsottavaksi erilaisia esimerkkejä videoistamme käyttötarkoituksen mukaan:

Voit myös katsoa esimerkkejä animaatioistamme sivun lopusta.

Kiinnostuitko animaatiovideosta?

Keskustellaan tarkemmin!

Autamme mielellämme selitysvideon hankinnassa. Konsultointimme on maksutonta eikä sido mihinkään!

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa.

Jätä yhteystietosi  Vanhustyön keskusliitto viestii palveluistaan animaatioiden avulla verkossa

  Kustannustehokas animaatio

  Vanhustyön keskusliitto viestii kuudella selitysanimaatiolla Omahoitovalmennuksesta, Ystäväpiiri-toiminnastaan ja yksinäisyydestä.

  Animaatiolla ei ole elävän kuvan rajoitteita. Se ei tarvitse kalustoa, näyttelijöitä tai kuvauspaikkoja onnistuakseen. Animaation tekeminen ei katso vuodenaikaa tai paikkaa – sellainen voidaan tehdä myös asioista, jotka ovat vasta suunnitteluasteella.

  Animaation avulla voidaan havainnollistaa asioita, jotka eivät ole tavallisesti näkyvillä. Sen avulla voi kaivautua maan alle, sukeltaa moottorin sisälle, tai tehdä abstraktista ja aineettomasta asiasta kuten organisaation muutoksessa näkyvää ja ymmärrettävää.

  Animaatio on tehokas keino esittää eri asioiden välisiä suhteita tai erilaisten muuttujien vaikutuksia ympäristöönsä, ilman arkitodellisuuden ja kameroiden rajoituksia.

  Koska animaatioiden ja piirrosvideoiden tekeminen on kustannustehokasta on myös videosarjojen tekeminen järkevällä kokonaiskustannuksella mahdollista.

  3D-animaatiot

  KPA Unicon avaa visiotaan puhtaammasta tulevaisuudesta ja esittelee Bag filter -ratkaisunsa kaasujen puhdistamiseen. Tämä animaatio hyödyntää sekä 3D- että 2D-animaatiotekniikoita.

  3D-toteutuksesta on hyötyä esimerkiksi silloin, kun halutaan esitellä laitteen teknistä toimintaa. 3D-animaatio mahdollistaa laitteen sisään sukeltamisen ja esimerkiksi realistiset mittasuhteet.

  Voit tutustua tarkemmin 3D-tekniikalla tehtyihin selitysvideoihimme erikseen täältä.

  Muutamia tekemistämme animaatioista

  Kiinnostaako animaation hyödyntäminen?

  Pyydä tarjous täyttämällä oheinen lomake tai soita suoraan meille!

  Oletko hankkimassa selitysvideota viestintään? Jätä meille tarjouspyyntö oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa.

  Tarjoamme selitysvideoita kahdessa eri laajuudessa:

  Selitysvideo on tavallinen selitysvideo, joka sopii tavalliseen viestintään. Tekemisen tapa on ketterä ja suoraviivainen, johtaen nopeasti valmiiseen videoon. Selitysvideo on mahdollista saada myös pikatuotantona.

  Oivallusvideo® on erikoistason selitysvideo, joka on suunniteltu vaativan viestinnän tarpeisiin. Prosessi sisältää fasilitoituja työpajoja ja useita vaiheita, joissa videon viestiä testataan erilaisin luonnoksin sekä koeyleisön avulla. Oivallusvideoissa moniammatillinen ja korkeakoulutettu tiimi työstää videosi viestiä kanssasi. Oivallusvideo on ratkaisusi erityisesti silloin, kun viestintäsi ei saa epäonnistua.

  Voit valita jo tarjouspyynnössä kumpi vaihtoehdoistamme sopisi tarkoituksessi parhaiten. Jos et ole varma, autamme oikean vaihtoehdon valinnassa.

  Soita Mikolle 
  +358 41 317 4977

  Soita Jonille
  +358 400 775 785

  Pyydä tarjous