Animaatiovideo

Teemme selitysvideoitamme 2D- ja 3D-animaatioina. Animaatio on valintasi, kun haluat kertoa yksinkertaisen viestin isolle massalle kustannustehokkaasti. Se on avuksi myös kun tuskailet miten monimutkaisen kokonaisuuden voisi tiivistää kärsimättömälle katsojalle helposti pureskeltavaan muotoon.

Pyydä tarjous

Animaatiovideo on ratkaisusi, kun haluat tulla ymmärretyksi

Animaatiovideo on videoviestinnän MacGyver. Se saapuu apuun temppuineen, kun haluamme kertoa yksinkertaisen viestin isolle massalle tehokkaasti, tai tuskailemme miten monimutkaisen kokonaisuuden voisi tiivistää kärsimättömälle katsojalle helposti pureskeltavaan muotoon.

Animaatiovideossa hahmot, esineet, asiat tai kaaviot heräävät henkiin selittämään ja esittämään puolestasi. Ne ilmestyvät, katoavat ja muuttuvat katsojan koukuttavalla tavalla ja kertovat halutun asian katsojalle helposti ymmärrettävässä muodossa.

Museoliitto ry kertoo Kookos-kokoelmanhallintajärjestelmän hyödyistä selitysvideon avulla. Lyhyt animaatio kertoo hauskalla tavalla, miksi kaikkien museoiden kannattaisi hyödyntää järjestelmää.

KPA Unicon avaa visiotaan puhtaamman tulevaisuuden puolesta ja esittelee Bag filter -ratkaisunsa kaasujen puhdistamiseen. Tämä animaatio hyödyntää sekä 3D- että 2D-animaatiotekniikoita.

Kustannustehokas animaatio

Animaatiolla ei ole elävän kuvan rajoitteita. Se ei tarvitse kalustoa, näyttelijöitä tai kuvauspaikkoja onnistuakseen. Animaation tekeminen ei katso vuodenaikaa tai paikkaa – sellainen voidaan tehdä myös asioista, jotka ovat vasta suunnitteluasteella.

Animaation avulla voidaan havainnollistaa asioita, jotka eivät ole tavallisesti näkyvillä. Sen avulla voi kaivautua maan alle, sukeltaa moottorin sisälle, tai tehdä abstraktista ja aineettomasta asiasta kuten organisaation muutoksessa näkyvää ja ymmärrettävää.

Animaatio on tehokas keino esittää eri asioiden välisiä suhteita tai erilaisten muuttujien vaikutuksia ympäristöönsä, ilman arkitodellisuuden ja kameroiden rajoituksia.

Mihin animaatiovideoita käytetään?

Animaatiovideoita hyödynnetään jatkuvasti enemmän mitä erilaisemmissa käyttötarkoituksissa. Keräsimme katsottavaksi erilaisia esimerkkejä videoistamme käyttötarkoituksen mukaan:

Voit myös katsoa esimerkkejä viimeisimmistä animaatioistamme rullaamalla alaspäin.

Kansainvälinen Topcon Positioning Group kuvaa MAGNET Office -tuoteperheen hyötyjä rakennushankkeen läpiviennissä tällä selitysvideolla. Animaatiovideo toimii hyvin maailmanlaajuisessa levityksessä ja on helposti muokattavissa useille eri kielille.

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Esimerkkejä animaatioistamme

Olemme tehneet erilaisia selitysvideoita animaatioina pörssi-, pk- ja pienyrityksille sekä start-upeille, järjestöjen viestintään ja julkishallinnon tarpeisiin. Tässä muutamia animaatioitamme!

Teqmine näyttää animaatiolla kuinka tekoälyä voidaan hyödyntää patenttiasioiden tutkimisessa
Atol Avion Ltd. esitteli yrityksen historian animaatiomme avulla
AVA Room oivalluttaa huonekalukonseptinsa toimintaa 3D-animaatiolla
Deltagon avaa visiotaan tietoturvallisesta ja toimivasta arjesta 2D-animaatiomme avulla
IKEA ja Skanska avaavat puukerrostalokonseptin animaatiovideon avulla
Walki havainnollistaa uudenlaisen muovinkierrätysmetodin toimintaperiaatteen animaatiolla

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä.

Jätä yhteystietosi