Mainosvideo

Mainosvideot mainostat tehokkaasti ja vaikuttavasti brändiänne arvojenne mukaisella tavalla. Kilpailu katsojien huomiosta on kovaa, minkä takia heidän huomiotaan tavoitellaan mitä moninaisempien kanavien ja sisältöjen avulla. Mainosvideolla saat katsojan huomion.

Pyydä tarjous

Videot ovat tehokas ja vaikuttava tapa mainostaa brändisi näköisesti ja arvojesi mukaisesti. Kilpailu katsojista on kuitenkin kovaa ja heidän huomioitaan tavoitellaan mitä moninaisempien kanavien ja sisältöjen avulla. Me uskomme siihen, että myös mainonnassa hyvin kiteytetty, tiivis ja asiapitoinen viesti on keino saada viestisi perille.

Tehokkaimmillaan mainosvideo on silloin, kun asiakas oivaltaa itse sen avulla tarvitsevansa tuotteesi tai palvelusi, jotta hän voi ratkaista ongelmansa tai tyydyttää halunsa.

mainosvideo

Miksi valita meidät mainosvideosi tekijäksi?

Moni mieltää mainosvideoiden tekemisen hankalaksi ja kalliiksi. Tämä johtuu usein siitä, että usein ei tiedetä tarkasti, mitä halutaan tehdä ja mitä eri asiat maksavat: usein mainos mielletään Hollywood-elokuvaa muistuttavaksi spektaakkeliksi, vaikka vaikuttavin tapa kertoa haluttu asia saattaisi olla simppeli, esimerkiksi palvelun hyödyt avaava kustannustehokas animaatio. Tärkeintä on tuntea kohderyhmäsi ja luoda sellainen mainosvideo, joka saa heidät toimimaan.

Me lähestymme mainosvideota aina kahdesta lähtökohdasta: mikä viesti halutaan välittää ja mitkä ovat käytössä olevat resurssit. Tehokkaan prosessimme avulla suunnittelemme yhdessä parhaan ja kustannustehokkaan tavan kertoa mainoksessa haluttu viesti.

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Referenssivideoita

Business Tampere kutsuu kansainvälisiä osaajia Tampereelle oivalluttavalla mainosvideolla
St. Barley kertoo oluen tarinan someen suunnitellulla mainoksella
L7Drive avaa uudenlaisen akkujärjestelmän ominaisuuksia esimerkiksi messuilla animaatiomainoksella.
WordyNerdy.net kutsuu rahoittajia VR-pelin kehitykseen verkkomainoksella
Assetti markkinoi kiinteistöjen hallintaan kehitettyä sovellustaan animaatiolla
BubbleCap markkinoi somessa lyhyillä graafisilla videoilla

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Jätä yhteystietosiErilaisia mainosvideoita käyttötarkoituksen mukaan