Mainosvideo

Mainosvideo on tehokas keino markkinoida tuotetta tai palvelua verkossa. Kilpailu katsojien huomiosta on kovaa, minkä takia heidän huomiotaan tavoitellaan mitä moninaisempien kanavien ja sisältöjen avulla. Selitysvideolla saat katsojan huomion – se toimii mainoksena hyvin ja tarjoaa samalla katsojan ajalle vastinetta.

Pyydä tarjous

Me uskomme siihen, että myös mainonnassa hyvin kiteytetty, tiivis ja asiapitoinen viesti on keino saada viestisi perille.

Videot ovat tehokas ja vaikuttava tapa mainostaa brändisi näköisesti ja arvojesi mukaisesti. Kilpailu katsojista on kuitenkin kovaa ja heidän huomioitaan tavoitellaan mitä moninaisempien kanavien ja sisältöjen avulla.

Tehokkaimmillaan mainosvideo on silloin, kun asiakas oivaltaa itse sen avulla tarvitsevansa tai haluavansa tuotteesi tai palvelusi, jotta hän voi ratkaista ongelmansa tai tyydyttää halunsa.

Teimme St. Barleylle lyhyen videon ensimmäisen oluen synnystä. Tämä video hyöndyntää elokuvaa ja animaatiota. Tunnistatko  kertojan äänen?

Tregren Oy hyödynsi animaatiovideota osana Kickstarter-joukkorahoituskampanjaansa. Selitysvideo toimii erityisen hyvin markkinoinnissa, jossa mahdollinen asiakas tarvitsee tietoa ostopäätöksensä tueksi.

Videomainos toimii joukkorahoituskampanjoissa

Erityisesti start-upien suosiossa olevat joukkorahoituspalvelut (kuten esimerkiksi Kickstarter, Indiegogo ja Mesenaatti.me) mahdollistavat videoiden hyödyntämisen osana omaa kampanjaa. 

Selitysvideo toimii erityisen hyvin tällaisen kampanjan osana. Se avaa tuotteen tai palvelun logiikan lyhyessä ajassa. Usein joukkorahoituskohteet ovat konseptuaalisesti uusia ja niiden toiminnan sekä hyötyjen ymmärtäminen on välttämättömyys rahoituspäätökselle.

Animaatio- ja piirrosvideomainokset ovat usein myös kustannustehokkaita ja niistä voidaan tehdä useita versiota erilaisiin markkinointitarkoituksiin. Samasta videosta voidaan tehdä esimerkiksi 1:00 minuutin ja 15 sekunnin versiot eri kanaviin.

Miksi valita meidät mainosvideosi tekijäksi?

Moni mieltää mainosvideoiden tekemisen hankalaksi ja kalliiksi. Tämä johtuu usein siitä, että usein ei tiedetä tarkasti, mitä halutaan tehdä ja mitä eri asiat maksavat: usein mainos mielletään Hollywood-elokuvaa muistuttavaksi spektaakkeliksi, vaikka vaikuttavin tapa kertoa haluttu asia saattaisi olla simppeli, esimerkiksi palvelun hyödyt avaava kustannustehokas animaatio. Tärkeintä on tuntea kohderyhmäsi ja luoda sellainen mainosvideo, joka saa heidät toimimaan.

Me lähestymme mainosvideota aina kahdesta lähtökohdasta: mikä viesti halutaan välittää ja mitkä ovat käytössä olevat resurssit. Tehokkaan prosessimme avulla suunnittelemme yhdessä parhaan ja kustannustehokkaan tavan kertoa mainoksessa haluttu viesti.

Kunteko 2020 -hanke mainostaa Tekojen tori -palvelua piirrosvideon avulla. Tämä lyhyt selitysvideo kertoo, miksi fiksut oivallukset kannattaa jakaa kaikkien käyttöön.

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Esimerkkejä mainosvideoista

Tässä muutamia esimerkkejä asiakkaillemme tekemistämme markkinointivideoista.  

Business Tampere kutsuu kansainvälisiä osaajia Tampereelle oivalluttavalla mainosvideolla
St. Barley kertoo oluen tarinan someen suunnitellulla mainoksella
L7Drive avaa uudenlaisen akkujärjestelmän ominaisuuksia esimerkiksi messuilla animaatiomainoksella.
WordyNerdy.net kutsuu rahoittajia VR-pelin kehitykseen verkkomainoksella
Assetti markkinoi kiinteistöjen hallintaan kehitettyä sovellustaan animaatiolla
BubbleCap markkinoi somessa lyhyillä graafisilla videoilla

Mainosvideoiden sarjat

Selitysvideoiden hyödyntäminen markkinoinnin ja myynnin työkaluna on jatkuvasti kasvussa, eikä ihme. Yksi parhaista tavoista tehdä tuote tai palvelu tunnetuksi on kertoa sen toiminnasta ja hyödyistä tiiviillä videolla. Näin mainostaa myös kiertotalouteen panostava palveluyhtiö 24Seiska Oy neljän selitysvideon sarjalla.

Tavarataxi24 kuljettaa lähetykset kaikkialla Suomessa

Diileri24 huolehtii suurten tavaraerien realisoinnista

Kierto24 huolehtii mm. irtaimistojen kierrätyksestä

Teho24 huolehtii erikoissiivouksista ja saneerauksista

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Jätä yhteystietosi