Mainosvideo

Selitysvideon käyttäminen mainosvideona on tehokas keino markkinoida tuotetta tai palvelua verkossa. Kilpailu katsojien huomiosta on kovaa, minkä takia heidän huomiotaan tavoitellaan mitä moninaisempien kanavien ja sisältöjen avulla. Selitysvideolla saat katsojan huomion – se toimii mainoksena hyvin, arvostaa katsojasi siihen käyttämää aikaa tarjoten vastinetta käytetylle ajalle.

AVA Room mainostaa selitysvideolla

Moduulihuonekaluihin erikoistunut AVA Room käyttää selitysvideota tuotteensa markkinoimisessa. Tällä 3D-pohjaisella selitysvideolla avataan tuotteen monipuolisuus ja sovellettavuus eri käyttötarkoituksiin. Minuutissa kerrotaan kaikki tarpeellinen tuotteesta, mukaanlukien valmistusmateriaalit. Video on tehty yhdessä Keksin kanssa.

Selitysvideoiden hyödyntäminen videomainonnassa

Me uskomme siihen, että myös mainonnassa hyvin kiteytetty, tiivis ja asiapitoinen viesti on keino saada viestisi perille.

Videot ovat tehokas ja vaikuttava tapa mainostaa brändisi näköisesti ja arvojesi mukaisesti. Kilpailu katsojista on kuitenkin kovaa ja heidän huomioitaan tavoitellaan mitä moninaisempien kanavien ja sisältöjen avulla.

Tehokkaimmillaan mainosvideo on silloin, kun asiakas oivaltaa itse sen avulla tarvitsevansa tai haluavansa tuotteesi tai palvelusi, jotta hän voi ratkaista ongelmansa tai tyydyttää halunsa.

Miksi valita meidät mainosvideosi tekijäksi?

Moni mieltää mainosvideoiden tekemisen hankalaksi ja kalliiksi. Tämä johtuu usein siitä, että usein ei tiedetä tarkasti, mitä halutaan tehdä ja mitä eri asiat maksavat: usein mainos mielletään Hollywood-elokuvaa muistuttavaksi spektaakkeliksi, vaikka vaikuttavin tapa kertoa haluttu asia saattaisi olla simppeli, esimerkiksi palvelun hyödyt avaava kustannustehokas animaatio. Tärkeintä on tuntea kohderyhmäsi ja luoda sellainen mainosvideo, joka saa heidät toimimaan.

Me lähestymme mainosvideota aina kahdesta lähtökohdasta: mikä viesti halutaan välittää ja mitkä ovat käytössä olevat resurssit. Tehokkaan prosessimme avulla suunnittelemme yhdessä parhaan ja kustannustehokkaan tavan kertoa mainoksessa haluttu viesti.

Kiinnostuitko selitysvideoiden hyödyntämisestä mainostamisessa?

Keskustellaan tarkemmin!

Autamme mielellämme vaikuttamisviestintään tarkoitettujen videoiden tilaamisessa ja hankintojen suunnittelussa. Konsultointimme on maksutonta eikä sido mihinkään!

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa.

Jätä yhteystietosi  Tregren hyödynsi selitysvideota osana joukkorahoituskampanjaa

  Tregren hyödynsi selitysvideotamme Kickstarter-oukkorahoituskampanjansa osana ja sen markkinoinnissa. Joukkorahoituskampanjan päätyttyä selitysvideo on päivitetty ja sen käyttöä jatketaan asiakashankinnassa verkkosivustolla.

  Videomainos toimii joukkorahoituskampanjoissa

  Erityisesti start-upien suosiossa olevat joukkorahoituspalvelut (kuten esimerkiksi Kickstarter, Indiegogo ja Mesenaatti.me) mahdollistavat videoiden hyödyntämisen osana omaa kampanjaa. 

  Selitysvideo toimii erityisen hyvin tällaisen kampanjan osana. Se avaa tuotteen tai palvelun logiikan lyhyessä ajassa. Usein joukkorahoituskohteet ovat konseptuaalisesti uusia ja niiden toiminnan sekä hyötyjen ymmärtäminen on välttämättömyys rahoituspäätökselle.

  Animaatio- ja piirrosvideomainokset ovat usein myös kustannustehokkaita ja niistä voidaan tehdä useita versiota erilaisiin markkinointitarkoituksiin. Samasta videosta voidaan tehdä esimerkiksi 1:00 minuutin ja 15 sekunnin versiot eri kanaviin.

  Päivitettävä video mahdollistaa mainosvideon pitkäaikaisen käytön

  Kun tuote tai palvelu muuttuu, brändi uudistuu tai muuten tieto videolla vanhenee, on se tavallisesti tarkoittanut sitä, että käytössä ollutta videota ei ole voitu enää hyödyntää tai on tehtävä uusi.

  Näin ei ole enää. Suunnittelemme videomme alusta alkaen päivitettäviksi, joten niihin voidaan tehdä niin pieniä kuin suuriakin muokkauksia helposti ja kustannustehokkaasti.

  Selitysvideon hankkiminen meiltä ei ole yksittäinen kulu yksittäiseen markkinointiponnistukseen, vaan investointi pitkäikäiseen videoon, jonka elinikää voidaan jatkaa maltillisin kustannuksin vuosien ja vuosien ajan.

  Voit tutustua päivitettäviin videoihimme tarkemmin tästä.

  Muutamia tekemistämme mainosvideoista

  Tarvitsetko selitysvideoita myyntisi ja markkinointisi osaksi?

  Pyydä tarjous täyttämällä oheinen lomake tai soita suoraan meille!

  Oletko hankkimassa selitysvideota osaksi mainontaasi? Jätä meille tarjouspyyntö oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa.

  Tarjoamme selitysvideoita kahdessa eri laajuudessa:

  Selitysvideo on tavallinen selitysvideo, joka sopii tavalliseen viestintään. Tekemisen tapa on ketterä ja suoraviivainen, johtaen nopeasti valmiiseen videoon. Selitysvideo on mahdollista saada myös pikatuotantona.

  Oivallusvideo® on erikoistason selitysvideo, joka on suunniteltu vaativan viestinnän tarpeisiin. Prosessi sisältää fasilitoituja työpajoja ja useita vaiheita, joissa videon viestiä testataan erilaisin luonnoksin sekä koeyleisön avulla. Oivallusvideoissa moniammatillinen ja korkeakoulutettu tiimi työstää videosi viestiä kanssasi. Oivallusvideo on ratkaisusi erityisesti silloin, kun viestintäsi ei saa epäonnistua.

  Voit valita jo tarjouspyynnössä kumpi vaihtoehdoistamme sopisi tarkoituksessi parhaiten. Jos et ole varma, autamme oikean vaihtoehdon valinnassa.

  Soita Mikolle 
  +358 41 317 4977

  Soita Jonille
  +358 400 775 785

  Pyydä tarjous