3D-animaatio

Teemme selitysvideoitamme myös 3D-animaatioina. 3D-animaatio on valintasi, kun haluat kertoa katsojallesi jotain, jonka havainnollistamisessa kolmiulotteisesta mallista on hyötyä. Se on avuksi myös kun tuskailet miten esimerkiksi monimutkaisen laitteen toiminnan voisi esittää katsojalle yksinkertaisesti.

KPA Unicon hyödyntää 3D-animaatioitamme kansainvälisessä myynnissä

3D-animaatio avaa tuotteen toimintaa pintaa syvemmältä

3D-animaationa tehty selitysvideo näkyväksi jotakin, jonka kertominen on esimerkiksi tekstillä tai kuvilla vaikeaa. 

Oheisilla KPA Uniconin ja Keksin kanssa tekemillämme videoilla avataan teknisesti monimutkaisten energiateollisuuden tuotantoratkaisujen toimintaperiaatteita animaation, 3D-animaation ja elokuvallisen ilmaisun keinoin.

Erityisesti teknologiset ratkaisut saadaan esitettyä asiakkaalle ymmärrettävästi 3D-videoiden avulla. Tällöin katsojalle muodostuu hyvä käsitys laitteen toiminnasta, jolloin hänellä on paremmat eväät keskustella myyjän kanssa hänelle sopivasta ratkaisusta ja lopulta ostopäätöksestä.

Mihin animaatiovideoita käytetään?

Animaatiovideoita yleisellä tasolla hyödynnetään mitä erilaisemmissa käyttötarkoituksissa. Myös 3D-animaatiolle on valtavasti sovelluskohteita. Keräsimme katsottavaksi erilaisia esimerkkejä videoistamme käyttötarkoituksen mukaan:

Voit myös katsoa esimerkkejä animaatioistamme sivun lopusta.

Kiinnostuitko 3D-animaatiovideosta?

Keskustellaan tarkemmin!

Autamme mielellämme selitysvideon hankinnassa. Konsultointimme on maksutonta eikä sido mihinkään!

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa.

Jätä yhteystietosi  AVA Room hyödyntää 3D-animaatiota huonekalukonseptinsa esittelyssä

  3D-animaatio sopii myös brändin työkaluksi

  3D-toteutuksesta on hyötyä esimerkiksi silloin, kun halutaan esitellä laitteen teknistä toimintaa. Se sopii kuitenkin myös työkaluksi silloin, kun halutaan esitellä esimerkiksi tuotetta innovatiivisella, mutta brändinmukaisella tavalla.

  Oheisella AVA Roomin videolla huonekalukonseptin moduulit esitetään 3D-tekniikan avulla. Kolmiulotteinen huonekalu auttaa katsojaa ymmärtämään moduulihuonekalun idean, tinkimättä brändin puhtaasta, pohjoismaisesta tyylistä. 

  Animaatio, piirrosvideo ja elokuva havainnollistavat yhdessä enemmän

  Selitysvideon perustavoite on kertoa käsiteltävä asia ymmärrettävästi. Hyödyntämällä ja yhdistämällä erilaisia kerronnan keinoja, kuten animaatiota, 3D:tä, piirroksia tai elokuvallista kerrontaa, viestin ehdolla, voidaan kertoa enemmän kuin yksittäisellä tavalla.

  Oivallusvideoihimme sisältyvät kaikki tavallisimmat kerronnan tavat sekä niiden yhdistelmät. 3D-toteutuksissa katsomme työn määrän erikseen ja laadimme arvion 3D-työn osuudesta. Hinta on tällöinkin kiinteä ja yllätyksetön.

  Muutamia tekemistämme 3D-tekniikkaa hyödyntävistä selitysvideoista

  Haluaisitko 3D-animaation?

  Pyydä tarjous täyttämällä oheinen lomake tai soita suoraan meille!

  Oletko hankkimassa selitysvideota? Jätä meille tarjouspyyntö oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa.

  Tarjoamme selitysvideoita kahdessa eri laajuudessa:

  Selitysvideo on tavallinen selitysvideo, joka sopii tavalliseen viestintään. Tekemisen tapa on ketterä ja suoraviivainen, johtaen nopeasti valmiiseen videoon. Selitysvideo on mahdollista saada myös pikatuotantona.

  Oivallusvideo® on erikoistason selitysvideo, joka on suunniteltu vaativan viestinnän tarpeisiin. Prosessi sisältää fasilitoituja työpajoja ja useita vaiheita, joissa videon viestiä testataan erilaisin luonnoksin sekä koeyleisön avulla. Oivallusvideoissa moniammatillinen ja korkeakoulutettu tiimi työstää videosi viestiä kanssasi. Oivallusvideo on ratkaisusi erityisesti silloin, kun viestintäsi ei saa epäonnistua.

  Voit valita jo tarjouspyynnössä kumpi vaihtoehdoistamme sopisi tarkoituksessi parhaiten. Jos et ole varma, autamme oikean vaihtoehdon valinnassa.

  Soita Mikolle 
  +358 41 317 4977

  Soita Jonille
  +358 400 775 785

  Pyydä tarjous