Elokuvallinen selitysvideo

Elokuvallinen selitysvideo on elokuvan keinoin toteutettu selitysvideo, jonka ydinviestiä tuetaan esimerkiksi animaation tai piirroksen avulla. Sillä pyritään välittämään katsojalle muutaman olennaisen oivalluksen käsiteltävästä asiasta.

Pyydä tarjous

Mikä on elokuvallinen selitysvideo?

Elokuvallinen selitysvideo on elokuvan keinoin toteutettu selitysvideo, jonka ydinviestiä tuetaan esimerkiksi animaation tai piirroksen avulla. Kuten muutkin selitysvideot, myös elokuvallinen selitysvideo pyrkii välittämään katsojalle muutaman olennaisen oivalluksen käsiteltävästä asiasta.

Business Tampere kutsuu kansainvälisiä osaajia Tampereelle elokuvallisella selitysvideolla.

Bioenergia ry kertoo ammattikoulujen opiskelijoille puuenergia-alan tulevaisuudesta, merkityksestä ilmastolle ja alan työllisyydestä elokuvallisella selitysvideolla.

Mihin elokuvallisia selitysvideoita käytetään?

Elokuvallinen selitysvideo sopii erityisesti sellaisiin aiheisiin, joissa videolla esiteltävä asia halutaan näyttää juuri sellaisena kuin se on, tai joissa katsojan halutaan samaistuvan oikeisiin ihmisiin. Elokuvallinen selitysvideo on oiva valinta esimerkiksi aiheissa, joissa olennaista on nähdä miten ihmiset toimivat, osallistuvat tai käyttävät laitetta.

Kun täydennämme kuvattua sisältöä esimerkiksi animaatiolla, niin kahden erilaisen toteutustavan parhaat puolet yhdistyvät. Tällöin ne tukevat haluttua viestiä ja sen ymmärrettävyyttä tehokkaasti. Elokuvalla voimme näyttää aitoja tiloja, laitteita, ihmisiä tai niiden kanssakäymistä ja tätä syvennämme tuomalla animaatiolla aitoon tilanteeseen se sisältö, jota ei silmällä voi tavallisesti nähdä: asioita jotka joko tapahtuvat piilossa tai niitä, jotka esiintyvät ilmiön taustalla. Esimerkki tällaisesta asiasta on vaikkapa koneen tekninen toiminta.

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Referenssivideoita

Viestintävirasto havainnollisti elokuvallisella selitysvideolla, miksi yhteisrakentamisesta hyötyvät kaikki urakoitsijasta asiakkaaseen
Pirkanmaan ELYn selitysvideosarjassa tutustutaan pilaantuneen maan kunnostamiseen elokuvan ja animaation keinoin
KONE avasi elokuvan keinoin miten Kone Unidrive Kitin avulla voidaan jatkaa liukuovien elinkaarta kustannustehokkaasti
Business Tampere houkuttelee kansainvälisiä osaajia elokuvallisella selitysvideolla Tampereelle
Bioenergia ry kertoo tilastotietoa Suomen metsien tilasta elokuvallisen selitysvideon avulla

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa.

Jätä yhteystietosi