Elokuvallinen selitysvideo

Elokuvallinen selitysvideo on elokuvan keinoin toteutettu selitysvideo, jonka ydinviestiä tuetaan esimerkiksi animaation tai piirroksen avulla. Elokuvallinen selitysvideo pyrkii välittämään katsojalle olennaisen käsiteltävästä asiasta.

Gasum kertoo biokaasun merkityksestä kiertotaloudelle elokuvallisella selitysvideolla

Gasum esittelee Turun biokaasulaitoksen ja avaa sen merkitystä kiertotaloudelle elokuvallisen selitysvideon avulla. Video hyödyntää elokuvaa ja animaation keinoja viestin havainnollistamiseksi. Video on tehty yhdessä yhteistyökumppanimme Keksin kanssa.

Mikä on elokuvallinen selitysvideo?

Kuten muutkin selitysvideot, myös elokuvallinen selitysvideo pyrkii välittämään katsojalle muutaman olennaisen oivalluksen käsiteltävästä asiasta. Se on parhaimmillaan silloin, kun kuvattu video ja esimerkiksi animaatio kertovat katsojalle yhteistyössä jotakin, jonka ymmärtäminen olisi muuten vaikeaa. Kuvattuun videoon voidaan yhdistää  esimerkiksi animaatiota tai piirroksia havainnollistamaan haluttua viestiä.

Mihin elokuvallinen selitysvideo sopii?

Elokuvallinen selitysvideo on oiva valinta esimerkiksi aiheissa, joissa olennaista on nähdä miten ihmiset toimivat, osallistuvat tai käyttävät laitetta. Elokuva tuo myös samaistuttavuutta ja tunnistettavuutta.

Elokuvan hyödyntäminen sopii erityisesti sellaisiin aiheisiin, joissa videolla esiteltävä asia halutaan näyttää juuri sellaisena kuin se on, tai joissa katsojan halutaan samaistuvan oikeisiin ihmisiin.

Mihin elokuvallisia selitysvideoita voidaan käyttää?

Elokuvallinen selitysvideo sopii monipuolisesti selventävään videoviestintään. Voit selata erilaisia selitysvideoita käyttötarkoituksen mukaan:

Voit myös katsoa esimerkkejä elokuvallisista videoistamme sivun lopusta.

Kiinnostuitko elokuvallisen selitysvideon tarjoamista mahdollisuuksista?

Keskustellaan tarkemmin!

Autamme mielellämme selitysvideon hankinnassa. Konsultointimme on maksutonta eikä sido mihinkään!

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa.

Jätä yhteystietosi  Helmee Imaging avaa teknologiaansa animaatiota ja elokuvaa yhdistävillä videoilla

  Miksi yhdistää animaatiota elokuvaan?

  Kun täydennämme kuvattua sisältöä esimerkiksi animaatiolla, niin kahden erilaisen toteutustavan parhaat puolet yhdistyvät. Tällöin ne tukevat haluttua viestiä ja sen ymmärrettävyyttä tehokkaasti.

  Elokuvalla voimme näyttää aitoja tiloja, laitteita, ihmisiä tai niiden kanssakäymistä ja tätä syvennämme tuomalla animaatiolla aitoon tilanteeseen se sisältö, jota ei silmällä voi tavallisesti nähdä: asioita jotka joko tapahtuvat piilossa tai niitä, jotka esiintyvät ilmiön taustalla. 

  Muutamia esimerkkejä elokuvaa hyödyntävistä selitysvideoista

  Oletko hankkimassa selitysvideota?

  Pyydä tarjous täyttämällä oheinen lomake tai soita suoraan meille!

  Oletko hankkimassa selitysvideota? Jätä meille tarjouspyyntö oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa.

  Tarjoamme selitysvideoita kahdessa eri laajuudessa:

  Selitysvideo on tavallinen selitysvideo, joka sopii tavalliseen viestintään. Tekemisen tapa on ketterä ja suoraviivainen, johtaen nopeasti valmiiseen videoon. Selitysvideo on mahdollista saada myös pikatuotantona.

  Oivallusvideo® on erikoistason selitysvideo, joka on suunniteltu vaativan viestinnän tarpeisiin. Prosessi sisältää fasilitoituja työpajoja ja useita vaiheita, joissa videon viestiä testataan erilaisin luonnoksin sekä koeyleisön avulla. Oivallusvideoissa moniammatillinen ja korkeakoulutettu tiimi työstää videosi viestiä kanssasi. Oivallusvideo on ratkaisusi erityisesti silloin, kun viestintäsi ei saa epäonnistua.

  Voit valita jo tarjouspyynnössä kumpi vaihtoehdoistamme sopisi tarkoituksessi parhaiten. Jos et ole varma, autamme oikean vaihtoehdon valinnassa.

  Soita Mikolle 
  +358 41 317 4977

  Soita Jonille
  +358 400 775 785

  Pyydä tarjous