Meille töihin!

Videotiiviste on Suomen johtavia selitysvideoiden tekijöitä. Teemme videoita yrityksille start-upeista pörssiyhtiöihin ja julkisen sektorin organisaatioille sekä järjestöille. Meillä puhutaan mutkattomasti ja ollaan ylpeitä tyytyväisistä asiakkaista. Toimintatapamme on monelta osin erilainen kuin viestintäalalla perinteisesti. Meillä on hyvä meininki.

Meille tarvitaan vähän väliä uusia tekijöitä. Hae meille avoimella hakemuksella!


 

Avoimet haut

Oheisesta listasta löydät tällä hetkellä avoimet työpaikat. Jos listalta ei löydy sinun osaamiseesi vastaavaa paikkaa, jätä meille avoin hakemus. Etsimme aina tiimiimme sopivia uusia kykyjä!

  • Avoin haku on aina auki

 


 

Mitä Videotiivisteellä tehdään?

Videotiiviste on erikoistunut selitysvideoihin. Kerromme asiakkaidemme monimutkaisia asioita siten, että katsojat ymmärtävät siitä olennaisen. Selitysvideon tekemiseen osallistuu tekijöitä useista eri rooleista aina projektinvetäjästä animaattoriin. 

Projektinvetäjä

huolehtii siitä, että videon tekeminen sujuu kuin tanssi ja että asiakkaamme on aina kärryillä siitä, missä mennään. Hän vetää asiakastapaamiset, perehtyy aiheeseen perinpohjaisesti, kirjoittaa käsikirjoituksia ja luotsaa työryhmää. Projektinvetäjä on meillä asiakastyön kasvot.

Graafikot

piirtävät ja suunnittelevat videoiden kuvat. He osallistuvat videon suunnitteluun alusta asti, aina käsikirjoituksesta kuvituksen suunnitteluun ja toteutukseen. 

Animaattorit 

taikovat videon kuvitukset liikkeelle nivoen tarinan elementit, kuten kuvat, kertojan puheen ja musiikin yhdeksi mukaansatempaavaksi kokonaisuudeksi. Omien taipumustensa mukaan osa animaattoreista myös leikkaa elokuvallisia selitysvideoitamme tai osallistuu grafiikan tekemiseen.

Myyjät 

ymmärtävät asiakkaamme tarpeet ja etsivät niihin parhaiten sopivat ratkaisut. He ovat asiakkaan apuna, kun mutkikas asia ei tahdo mennä perille tai kun aivan uudenlainen tuote kaipaa avaamista. Myyjämme eivät luukuta, vaan kuuntelevat oikeita huolia ja auttavat viestinnän parantamisessa.

Kuulostaako jokin näistä sinulta? Tsekkaa alta pari videotamme ja lista sellaisista taidoista, joita jokaisella Videotiivisteläisellä olisi hyvä olla.

Graafikkomme piirsi kuvat Centrian Helmikortit-työkalusta kertovalle videolle. Grafiikat suunniteltiin alusta alkaen animoitaviksi.

KPA Uniconin videolle animaattorimme loivat 3D-mallin leijupetikattilasta, jotta sen toimintaperiaate voitaisiin havainnollistaa mahdollisimman osuvasti.

Topcon Positioning tarvitsi selitysvideon avaamaan Magnet-tuoteperheen hyötyjä. Projektinvetäjämme tiiminsä kanssa auttoi kiteyttämään olennaisen animaatioksi.

Mitä sinun pitäisi osata?

Opetamme ja perehdytämme työn vaatimat taidot, eli ei tarvitse osata mitään. Huippuja juttuja ja eräänlaisia vaatimuksia olisivat seuraavat:

  • Sinulla on korkeakoulutus (ammattikorkea tai yliopisto, projektinvetäjillä muulta kuin media-alalta). Projekteissa on tilaajina korkeakoulutuksen saaneita ihmisiä ja alojensa asiantuntijoita. Korkeakoulutus on siksi käytännössä tarpeellinen. Ala voi vaihdella: nykyisessä tiimissämme on osaajia usealta eri alalta.
  • Kyky nauraa itsellesi. Teet välillä virheitä, teet huonoa ja sitten annat palaa uudella innolla! Tärkeily tai liiallinen herkistely omista tuotoksista eivät istu meidän toimintaamme.
  • Pelisilmä. Kun asiakas kysyy tai pyytää jotain hassua tai täysin uutta – tai kollega yhtä hyvin – osaat soveltaa meidän käytäntöjämme ja yleistä kaupunkilaisjärkeä viisaasti kuhunkin käsikirjoitukselliseen / sopimusoikeudelliseen / sosiaaliseen / jne. tilanteeseen
  • Nöyryys. Teemme korkealaatuisia videoita muun muassa Suomen suurimmille yhtiöille ja muille organisaatioille sekä ulkomaisille toimijoille, mutta kaiken toimintamme ytimessä on nöyryys. Haluamme olla joka päivä parempia. Kuuntelemme asiakasta korvat auki, jos katsomme asiaa eri kulmasta ja vaikka olisimme joskus mielestämme oikeassa, etsimme sen vielä paremman tavan toimia.
  • Pitkämielisyys ja loputon ystävällisyys. Joskus projektit menevät jotenkin muuten kuin putkeen. Jaksat keskustella, pyytää, auttaa ja opastaa ystävällisesti myös silloin.
  • Tehtävien hallinta. Sinulla on monta projektia menossa ja jokaisessa on iso määrä tehtäviä sekä sinun itsesi tehtävänä että muiden pöydillä. Et stressaannu liiaksi, vaikka näitä erilaisia tehtäviä on joskus riesaksi asti tai joudut muistuttamaan jotakuta.

Mitä me tarjoamme?

Töitä. Jatkuvasti mielenkiintoisia haasteita välillä outojenkin aiheiden parissa. Poikkeuksellisen hyvän porukan ja joustavan työn. Mahdollisuuden tehdä maailmasta hiukan selkeämmän videoviestinnän avulla.

Lähetä meille

  • Vapaamuotoinen hakemus
  • CV
  • Tieto opinnoistasi ja viimeisin todistuksesi

Palkka sovitaan tapauskohtaisesti, esitä palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä. Laita hakemukseen mielellään tieto 1–3 henkilöstä, joiden kanssa olet tehnyt hommia ja jolta voisimme kysyä sinusta.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@videotiiviste.fi.