Onko selitysvideosta hyötyä? Testaa!

Harkitsetko selitysvideon hankintaa? Onko selitysvideosta hyötyä sinun aiheesi kertomisessa? Nopealla ja hauskalla testillämme selvität nopeasti, onko selitysvideo tai Oivallusvideo aidosti avuksi sinun pulmassasi.

Viestintää ei kannata hankkia sokkona. Se pätee myös selitysvideoihin. Ensin kannattaa selvittää onko selitysvideosta hyötyä, vai riittäisikö pelkkä nykyisen viestinnän parantaminen.

Testissä vastaat 20 väittämään viestittävää asiaa koskien. Vastaustesi perusteella saat heti käsityksen siitä, hyödytkö videosta ylipäätään, onko selitysvideo avuksi asiasi kertomiseen vai kannattaisiko jopa harkita vaativaan viestintään tarkoitettua Oivallusvideota.

Testi on ilmainen ja saat sen käyttöösi heti. Voit ladata testin käyttöösi jättämällä sähköpostiosoitteesi.

Voit halutessasi tutustua tietosuojaselosteeseemme ennen lähetystä.

Tutustuitko jo tietopankkimme artikkeleihin?

PS! Tiesitkö, että olemme jakaneet vapaasti luettavaksi tietopankin selitysvideoiden ja Oivallusvideoiden hyödyntämisestä viestinnässä? Keräämme  Jos et ole vielä tutustunut tietopankkiimme ja sen yli 50 artikkeliin, voit kurkata sinne tästä! Ohessa muutamia eri kategorioidemme artikkeleista!

Selitysvideo sisäisessä viestinnässä

Selitysvideo toimii sisäisessä viestinnässä erinomaisesti, sillä videolla asia menee koko porukalle perille – se kiinnittää huomion, esittelee asian nopeasti ja selkeästi ja jää mieleen, jonka lisäksi asia kerrotaan kaikille samalla tavalla.

Lue artikkeli...