Tiiviin videon lyhyt historia

Videotiivisteen juuret ulottuvat pitkälle suomalaisen selitysvideon historiaan. Selitysvideoiden tekemisen Suomessa voidaan katsoa alkaneen vuonna 2012, kun Tussitaikurit Oy perustettiin tekemään piirrosvideoita yritysviestintään. Vuonna 2014 taikureiden keskuudessa heräsi idea tehdä selitysvideoita myös elokuvan ja animaatiovideon keinoin – osalla tekijöistä kyti palava intohimo kertoa tarinoita myös muilla keinoilla kuin piirroksin. Päätimme perustaa oman osakeyhtiön, Videotiiviste Oy:n, joka erikoistuisi animaationa ja elokuvana tehtyihin selitysvideoihin, kokeilisi jatkuvasti uutta ja veisi suomalaista selitysvideokenttää omalta osaltaan eteenpäin. Sovimme Tussitaikureiden kanssa yhteistyöstä piirrosvideoissa, perustimme firman ja lähdimme seilaamaan tuntemattomille vesille.

Videotiiviste on yksi Suomen johtavista tiiviin ja havainnollistavan videoviestinnän asiantuntijoista. Asiakkaitamme ovat erikokoiset organisaatiot aina yritysmaailman innokkaista start-upeista vakiintuneempiin pörssiyhtiöihin, erilaiset yleishyödylliset yhdistykset ja poliittiset järjestöt, sekä julkishallinto aina kuntatasolta valtion virastoihin. Saamme työskennellä päivittäin mitä mutkikkaampien ja kutkuttavampien viestintähaasteiden parissa ja olemme siitä kiitollisia.

Miksi olemme selitysvideoiden johtava asiantuntija?

Onnistumisemme salaisuus on, että videon tekeminen sujuu kanssamme aina perin mutkattomasti. Kaikki tekemisemme perustuu lähes insinöörimäiseen tarkkuuteen ja hallittuihin prosesseihin. Testatut, jopa sadoilla videoilla koeponnistetut prosessimme varmistavat, että videon tekemineen kanssamme on asiakkaallemme riskitöntä.

Kun teet videon kanssamme, näet kaikissa vaiheissa mitä me teemme ja osallistut tiiviisti ideointiin ja valintoihin eri vaiheissa. Monialainen työryhmämme tuo uusia näkökulmia jokaiseen vaiheeseen ja varmistaa, että viestistä saadaan varmasti ymmärrettävä. Saat myös meiltä aina jotain uutta. Emme toista vain vanhoja jippoja, vaan tarjoamme jokaisessa videossa jotain tuoretta.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Joni Heinonen
Myynti ja markkinointi
joni.heinonen@videotiiviste.fi
040 077 5785

Matti Nieminen
Projektinveto, myynti
matti.nieminen@videotiiviste.fi
044 511 6369

Riku Leino
Ohjaaja
riku.leino@videotiiviste.fi

Olli Hurskainen
Animaattori
olli.hurskainen@videotiiviste.fi

Filosofia tekemisen taustalla

Tilaa uutiskirje

Jaamme uutiskirjeessämme tietoa siitä, miten voit käyttää videoita tehokkaasti eri käyttötarkoituksiin.